Hur man tar bort en Trim bilfönster

När bilarna blir äldre , blir fönstret trim ganska misshandlad och oxideras , och kan också börja läcka från nedbrytningen av gummit . Byte av trim är inte en svår process , men det kan ta lite extra tid att göra rätt , annars riskerar du att skada ersättning lister du vill installera . Innan du kan sätta i nya lister , dock måste du först ta bort de gamla . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och använd 3/8-tums Ratchet och uttag att skruva isär spegeln från dörren. Dra spegeln bort från dörren och lägg den åt sidan så att du kan installera om det senare . Rulla ner fönstret med hjälp av motorkraft fönster eller fönster vev , beroende på din bil .
2

Ta fönster trim som sitter längst ned i fönstret öppnas , på utsidan av dörren . Greppa den med händerna och ge den en bogserbåt för att frigöra den från dörren huden . Skjut bort det på dörren för att ta bort det helt .
3

tag i innerkanten av fönstret trim , gummi del i vilken fönstret rullar upp under normala förhållanden . Grab det i det övre hörnet nära taket och dra den nedåt mot mitten av fönstret. Dra listen nedåt hela vägen runt fönstret , dra upp den och ut genom fönstret kanalerna tills det är ur dörren helt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88176.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.