Auto Window Tinting Fakta

Du kanske vill ha Färgtoning på ditt fordon för att förbättra sitt utseende och ge den en egen look. Men några andra fördelar med auto fönster toning förtjänar din fråga. När du väljer den typ av nyans för din bil, du bör också beakta andra faktorer som i hög grad kan påverka dina tillgängliga alternativ. Fördelar

Färgtoning kan hålla ditt fordon upp till 60 procent svalare och blockerar upp till 99 procent av UV-strålar från solen. Fönster färgton kan skydda huden från solskador och hindrar bilens klädsel från blekning och sprickbildning. Den ökade privatliv tillhandahålls av fönster färgton håller innehållet på din bil dold från andra.
Installation

Fönster toning börjar med en tydlig skikt av polyesterfilm som antingen har färgat eller inbäddade med metaller. En installatör rengör insidan av fönstren med en lösning, skrapar bort all smuts, placerar filmen på fönstret och jämnar ut bubblorna av filmen. Du kan välja mellan film med olika nivåer av mörker. Kvaliteten på nyans du väljer avgör hur mycket ljus den absorberar och hur mycket av solens skadliga strålar den blockeras.
Durablity

Oavsett kvaliteten av ditt fönster toning material, kommer det att bryta ner med tiden beroende på mängden av exponering din bil blir för solljus, kvaliteten på filmen och hur väl installationsprogrammet placerade fönster färgton. Bubblor bildas under ytan och ojämn utseende låta dig veta att din nyans behöver bytas. För att slippa byta ut fönster färgton förtid, söker en seriös återförsäljare som erbjuder en garanti på fönster färgton.
Laglighet

Kontrollera din statens lagar för att ta reda på hur de reglerar fönster färgton. De flesta lagar föreskriver mängden synligt ljus som måste passera genom fönstren. Beloppet kan variera beroende på ditt fordon och dess användning. Vissa statliga lagar mandat att vindruta och främre sidorutor av ett fordon har ljusare nyans än de bakre fönstren. Din installatör kan behöva placera en dekal på din bil anger nyansen är lagligt. I vissa stater, kan du presentera medicinsk dokumentation som gör att du kan ha mörkare än juridisk nyans för vissa sjukdomstillstånd. Bristande efterlevnad av dessa lagar kan leda till böter.
Kostnad

Som av 2010, kan den genomsnittliga kostnaden för fönster färgton varierar från $ 150 till $ 225 för personbilar, $ 150 till $ 195 för lastbilar och $ 170 till $ 250 för stadsjeepar och minibussar. Räckvidden beror på typ och kvalitet väljs av färgton. Uppgraderingar kan innefatta icke reflekterande nyans, hybrid film, full metal film, titanfilm och rostfritt eller färgad film. Om installationsprogrammet måste ta bort gamla nyans, räkna med att betala ca $ 25 extra. Om du vill prova på toning, köpa ett kit av förskurna nyanser för 60 kronor och uppåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88334.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.