Rolled Exhaust Tips

Ett avgassystem är en huvudkomponent i en bil. Den sitter under bilens bil placerad i baksätet. Enheten mjukar upp ljudet från motorn. Genom att placera en rullad slutrör på slutet av avgassystemet, kan du ändra något i utseendet på din bil. Rullade avgassystem tips kommer med jämna rullade kanter. De flesta av tillverkarna erbjuder rullade avgaser tips som kommer i olika storlekar, former och utföranden, såsom förkromade och rostfritt stål. Cone Engineering Exhaust Tips

Cone Engineering tillverkar krom-plattor och rostfritt stål tips avgaser från vinkeln, ovala, runda och tips med rullade kanter. Tillverkning funktioner rullfåll raka, ovala och vinkel tips. Avgassystem tips kan montera ett avgassystem via svetsning eller fastspänning.

Raka och vinkel förkromade rullfåll tips har en buttre-tums uttag diameter och antingen en total längd på 10,5 eller 10 inches. Den rullade kanten spets del nej. 4011X har en 2-tums svans rördiameter, utloppsdiameter av 4 inches och 11 inches. Vinkeln rullade tips kant avgaser med del nr 4010Z presenterar en 2,25-tums diameter avgasrör, 4-tums uttag diameter och 10,5-tums längd. Addera Flowmaster Rolled Exhaust Tips

flowmaster producerar enkla och dubbla avgassystem tips med polerat eller borstat rostfritt stål. Den Flowmaster slutrör med artikel nr 15367 är en vinkel skär rullade polerar rostfritt dricks. Den väger 3 kg. och har en 4-tums inloppsdiameter, 5-tums utlopp diameter och en 10-tums längd.

annan Flowmaster exhaust tip är den dubbelväggiga valsade vinkel dricks. Den 3-lb. slutrör klämmor på slutet av avgassystemet. Tillverkningen gör avgassystem tips från rostfritt stål. Tipset kommer med en 2,5-tums inlopp diameter, 4-tums uttag diameter och 7,50-tums längd.
Magnaflow Rolled Exhaust Tips

Magnaflow erbjuder enkel , dubbel, klämma på och lastbil tips avgaser. Avgassystem tips kommer från 100 procent rostfritt och vissa är förkromade. Dessutom den valsade slutrör finns i en mängd olika former, inklusive runda, fyrkantiga, ovala och avlånga.

De valsade ovala vinkel cut tips kommer med en 2,25-tums inloppsdiameter. Del nr 35158 är 7 inches lång och har en diameter på 3,25 tum-by-4.5-inches med en 30-graders vinkel cut. En annan rullade enhet är upprullade fyrkantiga slutrör med en 2,25 inlopp diameter, 7,25-tums längd och en diameter av 3-inches-by-3.5 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88714.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.