Hur man ändrar Grillar på en BMW

Njuren grillar på en BMW är de utmärkande ser krom grillar som är monterade mellan strålkastarna och ovanför stötfångaren. Ofta ägare ersätta gamla, flisas grillar med nya eller helt enkelt vill byta grillar med en mer modern seende design gjord av kolfiber eller grillar som har blackout. Processen är något annorlunda för olika generationer av BMW men är i allmänhet ganska lätt och kräver bara ett minimum av verktyg. Saker du behöver Flighter Long skruvmejsel eller liknande
Torx bitar (beroende på modell) katalog Ratchet som kan hålla torx bit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen.
2

Inspektera området runt grillar. På en äldre modell som 1988 års 535is, är njure grillar och grillar sidan hålls på plats med skruvar.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som löper längs den övre kanten av grillar.
4

Dra grillar upp och ut.
5

På nya modeller som nya 135i, kan du behöva ta bort flera TORX skruvar (formad gillade star) som håller en bit av stötfångaren trim i fronten, övre delen av motorrummet, ovanför grillen.
6

Dra trim framåt tillräckligt så att du kan se ner bakom galler. Leta upp klipp som håller grillar på plats, vilket kommer att vara på insidan delen av grillar.
7

hjälp av en lång verktyg, såsom en skruvmejsel, sätt in den genom grillen tills du kan trycka på de klipp som håller grillelementet.
8

Dra grillen försiktigt ut samtidigt som du trycker på de övre clipsen. När de övre clipsen lossas
9

och grillen är på väg lite upptill, flytta till de nedre klippen.
10

in skruvmejseln och tryck försiktigt på klippen. Dra grilla ute. Upprepa för den andra grillen.
11

bort sido grillar in mellan strålkastarna och grillar njure genom att lossa skruvarna som håller side grillar på. Vissa modeller, som 135, inte har side grillar.
12

Installera de nya grillar på baksidan av borttagning. Byt sida grillar först om de togs bort, sedan försiktigt trycka in den nya njuren grillar, tryck försiktigt tills de snäpper på plats. På äldre modeller, kommer grillen skruva helt enkelt igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88007.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.