Hur man installerar Rear Window luftventiler på en 2007 Shelby Mustang

Installation av bakrutan lameller, tillsammans med kvarts fönster lameller, på 2007 Shelby Mustang är en populär styling uppgradering. När den appliceras på rätt sätt kommer spjällen att ge år av glädje och kanske även öka värdet på bilen. Men om alla steg i installationsprocessen inte följs, kan spjälorna lossna och falla av. Denna regel kommer att ske när du reser på motorvägen i hög hastighet och allvarligt skada jalusierna, liksom din stolthet. Saker du behöver
Tvättmedel
Vatten
Alkohol
luddfri trasa
Razor skrapa
RTV silikon (svart eller klar)
Visa fler instruktioner

1

glaset rengöras noggrant med tvål och vatten, med hjälp av en skrapa rakblad för att avlägsna eventuella fasta föroreningar som fastnat i fönstret. Skölj med rent vatten och torka noga. Torka glaset ner en sista gång med alkohol och vatten blandas 50/50 och låt den torka helt.
2

Fäst gångjärnsplattor och hårdvara till jalusin, enligt diagrammet medföljer jalusierna . Placera gallret på plats på glaset. Kontrollera om passform och bål störningar. Höj stammen att kontrollera att den inte kommer i kontakt jalusierna. Markera den installerade positionen av hårdvaran och gångjärn med ett fett penna. Addera 3

bort jalusierna från glaset. Ta bort skyddspappret från tejpen på hårdvaran. Installera den maskinvara och gångjärn på plats på glaset. Installera försiktigt enheten på plats och undvika att behöva lyfta bandet för att flytta det.
4

Ta bort gallret från hårdvaran. Tryck fast på hårdvaran för att maximera bandet kontakt och vidhäftning. Täta kanterna på hårdvara med silikon och låta bandet och silikon för att härda i minst 24 timmar innan du installerar om jalusin på hårdvara och gångjärn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88403.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.