Big Diesel Exhaust Tips

Avgassystem tips lägger personlig stil och känsla till avgasröret på en bil. Medan en slutrör inte förbättra prestanda, betyder slutföra utseende av en anpassad bil eller lastbil, med en stor diesel lastbil. Dieselavgaser skiljer sig från en vanlig bensinmotor avgaser, men slutrör tillverkare har inte glömt de diesel lastbilschaufförer där ute. Magnaflow Diesel Tips

Med en inloppsdiameter av 4 inches, ett utlopp av 6 inches och en total längd på 24 inches, rullade magnaflow kanten diesel tips är att inte lätt förbises. Spetsen har en 30 skuren graders vinkling och är enkel att installera med hjälp av en klämma-på systemet. Den slutrör är polerat rostfritt stål och klämenheten är förzinkat stål. Magnaflow säljer inte direkt till kunderna, men det ger en lista över återförsäljare och online-handlare som säljer sina produkter. Den MSRP listade för detta slutrör är ungefär $ 266 (i september 2010). Addera Ansa Diesel Tips

Ansa Silverline universella dieselavgaser tips är tillgängliga från nätföretag såsom Street slå Tullen. Spetsen är rund med en rullad, vinklade och tillverkade av rostfritt stål. Inlopp diameter för spetsen är 4 inches och utloppsdiameter är 5 inches. Den totala längden av röret är 12 inches. Den Ansa diesel exhaust tip installeras med en bolt-on-system. Spetsen säljer för ungefär $ 36 (i september 2010).
MBRP Diesel Tips

MBRP Performance Exhaust diesel spets är gjord med polerat rostfritt stål och en bolt-on installationssystemet. Spetsen har en 4 tums inloppsdiameter och en 5 tum utloppsdiameter. Total längd av röret är 12 inches. Spetsen har en oavslutad eggvinkel skär. MBRP avgassystem tips är tillgängliga online via handlare såsom Truck Mod. Kostnaden för en MBRP dieselavgaser tips är runt $ 57 (i september 2010).
Installation

Många diesel tips kommer med en bolt-on installationssystemet. Detta system gör det möjligt för spetsen att glida över den befintliga avgasröret. Spetsen dras sedan åt på röret med hjälp av en åtdragningsbult eller ibland en klämma. En bult-on tips kan installeras med vanliga hushåll verktyg, till exempel en skruvmejsel eller socket set. Den som inte är bekvämt att installera spetsen själv borde ta sitt fordon och tips till en kvalificerad mekaniker för korrekt installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88511.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.