Hur Wire en 4 Våning till en 6 Runda

Trailer elektriska anslutningar finns i åtta olika typer av kontaktdon. Ansluta två olika stil pluggar görs med hjälp av en av två metoder. Om fordonet anslutningen har färre trådar än trailern sele, kommer anslutningen levererar inte alla av släpets elektriska behov. Vissa av dessa system, som släpvagn, är nödvändiga för en säker resa. Uppgradering dragfordonet sele att matcha trailer behov är bäst i dessa situationer. Ansluta en släpvagn med en 4-polig platt kontakt till en släpvagn med en 6-polig rund kontakt är en enkel process. Saker du behöver
Trailer elektriska adapter fräsar
Wire
Wire strippor
Butt kontakter
Tänger
4-polig platt fordonets kontakt
Eltejp
Visa fler instruktioner
Kopplingsadapter
en

Purchase en släpvagn elektrisk adapter som har en 4-polig platt anslutning på ena sidan och en 6-polig rund anslutning på den andra. Se till att dessa anslutningar matcha selar på släpet och bilen.
2

Skjut 4-poliga änden av adaptern till vagnens 4-polig kontakt.
3

Tryck 6-poliga änden av adaptern i bilens 6-polig kontakt.
4

Testa att släpets lampor svara korrekt till fordonets kommandon.

omkoppling Vehicle Harness
5

Skär sex trådarna så nära fordonets kabelnät som möjligt med avbitare. Strip, 3/8 inches av isolering utanför green, gul, vit och brun tråd.
6

Anslut den bruna kabeln från fordonet med den bruna kabeln på 4-polig platt sele med en rumpa anslutning genom att sätta in en tråd i varje ände och komprimera med tång. Gå med de gröna, gula och vita trådar med samma metod.
7

Wrap varje anslutningarna i eltejp inklusive ändarna av två skurna trådar du inte ansluta med eltejp. Håll alla sladdar tillsammans och linda med eltejp för att ge extra skydd mot väder och vind.
8

Anslut bilens 4-polig platt kontakt till släpet och testa att släpets lampor fungerar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89587.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.