Hur man installerar ett bromsspak på en 2007 Chevrolet

Medan du drar en släpvagn med 2007 Chevrolet är normalt inte ett svårt jobb, kan bromsa släpet ner vara - särskilt om din resa innebär massor av kullar och dalar. För att lösa detta problem, kan du installera en broms controller på ditt fordon. Enheten styr släpvagnens bromsar och gör att du kan finjustera när släpvagnens bromsar aktiveras. Saker du behöver
Drill
plåtskruv
Broms controller kit
kryssmejsel
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp förardörren. Finn en plats på undersidan av instrumentbrädan för att montera bromsen styrenheten. Montera fästet broms controller på undersidan av instrumentbrädan med borr och självgängande skruvar.
2

Titta på brandväggen av lastbilen, precis bakom den akuta bromspedalen och bredvid kick panel, och lokalisera svarta plastlåda fäst brandväggen. Ta bort vingmuttern på plastlocket på lådan och ta av locket. Anslut adapterkabeln ur satsen i det andra reläet uttaget från vänster på toppen av lådan med hjälp av händerna. Sätt tillbaka plastkåpan, med ledningar som leder ut ur hålet i sidan av lådan. Addera 3

Kör den andra halvan av kabelnätet till baksidan av bromsen styrenheten. Montera bromsen styrenheten på fästet med en Phillips-skruvmejsel, installera skruvarna på sidorna av regulatorn genom konsolen.
4

leta efter några lösa ledningar under instrumentbrädan. Anslut eventuella överskjutande kablar till andra ledningar eller konsoler under instrumentbrädan med buntband så att alla ledningar finns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89363.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.