Thule Rack Mount Installationsinstruktioner

grundades 1942, har Thule AB gjort produkter som ger friluftsentusiaster att få sin utrustning på berget. Från skidor till cyklar till bagage, är Thule känd för att producera rackmonterad lösningar som fäster till en mängd olika fordon snabbt och enkelt. Du behöver inte ha en fabriksinstallerad takräcket på bilen. Thules takräcken monteras direkt på bilens tak utan speciell hårdvara eller modifiering av själva fordonet. Helt enkelt montera din rack, ladda din utrustning och du är utanför. Saker du behöver
Thule takräcke kit
Skruvmejsel
Thule ändringsnyckeln
Thule nyckel ska
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken Thule rack din bil kräver. Det enklaste sättet att göra detta är att använda Thules rack hemsida fit guide. Välj den lösning som du behöver, oavsett om det är en snö sport bärare, ett vatten sport bärare, en lastbärare, en bas rack eller ett cykelställ. Välj fabrikat, modell och år av ditt fordon och välja om du fabriken har installerat spröjs eller takreling. Välj om du har ett skumt, dragstång eller ingetdera. Om dina val är korrekta, klicka på "Fortsätt". Du kan då välja mellan de modeller som erbjuds och tillbehör.
2

Skjut Thule lasthållare genom hålet i toppen av lasten fötter. Skjut sedan gavlarna på lasthållarrör att täta ändarna av lasthållare.
3

Öppna bildörren och placera foten laströret i regn rännor längs taket på fordonet. Fäst den yttre hållaren till lasten foten och skjut bulten genom foten, fästet och bricka. Du behöver inte trä på låsknappen på bulten ännu. Var noga med att lasthållarrör är korrekt plats innan åtdragning av lasthållare på plats. Korrekt position för lasthållare är ett avstånd någonstans mellan 20-5/8-inches och 36-3/4-inches isär.
4

Ta låscylindrar från låsrattarna med en skruvmejsel genom att vrida cylindrarna medurs 1/4-turn. Dra cylindrarna helt från låsrattarna. Håll cylindrarna nära genom att de kommer att installeras inom kort.
5

Thread låsrattarna på bultarna och dra åt dem. Kontrollera att hålet för cylindrarna avslutar rakt ned i klockan sex läget. Skjut cylindrarna in i låsrattarna med förändringen nyckeln inuti dem. Ta förändringen knappen och sätt på låsknappen, vrida den moturs 1/2-turn och ta ur nyckeln. Låset ratten snurrar fritt för att förhindra stöld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89505.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.