Hur man installerar en Hitch på en 2005 Jeep Grand Cherokee

Den växande sport utility marknaden i början av 1990-talet fick en ny post, den medelstora Grand Cherokee. Jeep har tillverkat den Cherokee under många år, men lagt den något större och mer lyxiga Grand Cherokee som en följeslagare modell 1993. Styling ändrades 1999 och fortsatte i denna form sedan 2010. År 2005 var antingen sex-eller åtta-cylindriga motorer tillgängliga, samt två-eller fyrhjulsdrift. För modeller utan fabriken bogsering paketet, kan en eftermarknad dragkrok monteras. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

ta bort den bakre underredet reservdäck, om sådan finns, med hjälp av fordonets reservdäck instruktioner om det behövs. Lokalisera de två klämmorna på plasten bakre stötfångaren fascia att fästa fascia till den bakre stötfångaren struktur. Ta bort clipsen med en skruvmejsel och placera dem åt sidan.
2

Dra plasten bakre stötfångaren fascia på baksidan ca 1 tum. Höj hitch i läge i mellan fascia och den bakre stötfångaren strukturen. Rada upp de fyra monteringshålen i skumt med fabrik-borrade hålen i stötfångaren strukturen.
3

Infoga fyra fästskruvar och brickor i hålen i flänsen för skumt och genom fabriken-borrade hålen i stötfångaren. Säkra bultarna genom att placera brickor och muttrar över de gängade ändarna av bultarna skjuter ut genom den motsatta sidan av stötfångaren strukturen. Dra åt muttrarna till 75 foot-pounds med en hylsa och momentnyckel. (Notera:. Bultar, brickor och muttrar bör komma med dragkrok beslagmaskinvarusatsen)
4

Skjut plast stötfångaren fascia på plats och skjut de två klämmorna på plats tills de är helt insatt.
5

Stuva reservdäcket till sin ursprungliga position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88887.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.