Den bästa Tonneau Covers för Ridgeline

tonneau omfattar också kallas lastbil överkast. Dessa omfattar sträcker sig över längden av flaket. Detta gör det möjligt för objekt att placeras i flaket och är skyddade från väder och vind. Dessa tonneau omfattar kan sedan avlägsnas för att komma flaket när det behövs. Tonneau omfattar är gjorda för de flesta alla lastbilsmodeller, inklusive Honda Ridgeline. BakFlip

BakFlip tonneau omfattar är gjorda av tunna aluminiumplåtar som kan rullas upp i sektioner. Detta gör att locket vara delvis på och av. Den BakFlip locket kan även vikas över sig själv och höjde på hytten för att ge skydd till den bakre fönstret i Ridgeline samtidigt full tillgång till flaket. Locket är både repor och UV-beständig så att den inte kommer att blekna i färg med tiden. Den BakFlip 2011 kostnaden för Ridgeline är $ 840. Addera Trifecta Cover

extang Trifecta omslaget är populär på grund av dess enkla installation och pris. Trifectaen är också ett fällbart lock som kan komma upp ur sängen på avsnitt i taget och har spännband som finns längs varje avsnitt. Installationen är enkel. Allt som krävs är att placera locket över sängen av lastbilen och dra åt klämmorna till locket. Omslaget är gjort av tunga vinyl eller vinyl-stödda svart duk. Trifectaen insynsskydd för Honda Ridgeline kostar $ 542 2011.
Retrax

Retrax tonneau omfattar är en kapsel-baserat system som rullar på räls. Installationen är enkel. Locket är inte uppdelat i sektioner som BakFlip och Trifecta omslag ger det en slät ett stycke utseende. Den är gjord av kraftig polykarbonat material och kan hålla mer i vikt än en vinyl eller presenning. Locket kan justeras genom att bara en hand och är låsbar i varje läge. Kostnaden för Retrax insynsskyddet för Honda Ridgeline under 2011 är $ 1000.
Full Metal Jack Rabbit

Pace Edwards Full Metal Jack Rabbit insynsskyddet är mycket lik den Retrax eftersom det är en tung kapsel-baserat system. Full Metal Jacket kan hålla objekt torrt i sängen av lastbilen medan dragande redskap ovanpå locket. Ingen borrning krävs för installationen. Kostnaden under 2011 för en Full Metal Jack Rabbit täckmantel för Honda Ridgeline är 1250 $.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89110.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.