Hur gör jag min BMW 530i ser sportig?

BMW 530i har funnits sedan mitten av 1970-talet. Den har genomgått många estetiska förändringar sedan dess för att se mer raffinerad med tiden. För dem som vill göra sina 530i ser mer sportig, finns det några saker som kan göras för att åstadkomma detta. Några av dessa alternativ kräver manuellt arbete och andra kräver stora summor pengar för eftermarknaden delar och uppgraderingar. Den bästa kombinationen är lite av båda. Instruktioner
beslut om rätt eftermarknaden alternativ.
1

Research europeiska eller BMW eftermarknaden specialister inom ditt område som är certifierade för att arbeta på din BMW 530i. Be om certifieringar eller referenser om du är osäker när du tittar på deras online-information. Bestäm kvaliteten på deras arbete genom att läsa vittnesmål eller ens begär före och efter bilder av genomförda bilar som har arbetat i butiken.
2

titta igenom de eftermarknads produkt tillverkare av delar till din BMW 530i . Den mest kända och välrenommerade aftermarketdel och företag prestanda är Dinan, AC Schnitzer och Hamann. Att känna din budget kommer att hjälpa dig att avgöra vilken tillverkare och vilka delar är rätt för dig. Du kan också göra din bil sportig utan att köpa så många delar.
3

Värva eftermarknaden butiken att sänka markfrigången på din bil genom några millimeter. Detta kommer att sänka tyngdpunkten och förbättra bilens förmåga att vända skarpare. Detta singular modifikation kommer omedelbart lägga sportighet till bilens utseende.
4

köpa och installera hjul 19 eller 20 inches i diameter. Ju större hjulet desto mer utrymme den tar upp i hjulet väl och den nedre bilen sitter. Detta bidrar till aggressivitet bilens hållning. Legering, krom eller pulverlackerad hjul är typiska hjul val. Din personliga smak är vad som kommer att driva beslutet här. Om du sluta köpa eftermarknaden delar också, det finns flera att överväga.
5

Köp en frontspoiler och en bakre spoiler för att ge din BMW 503i designen symmetri. Också överväga en bakre kappa som passar under den bakre stötfångaren. Detta skiljer sig från den bakre spoilern som installeras över stammen. Det skulle vara effektivt för att även köpa sidokjolar, vilka är de trim bitar som är installerade under bilens dörrar på vardera sidan. Genom att ha alla fem stycken bodykit det kommer att ge din 530i och estetiskt tilltalande, balanserad och sportigt utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88431.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.