Hur man installerar ett Sienna takräcke

Toyota Sienna är en mini-van. Toyota erbjuder Sienna med fabriksmonterade barer takräcke. Takräcket är ett frivilligt tillägg till Sienna och inte alla modeller inkluderar denna fabrik alternativet. Om du har en Sienna som inte har fabriksmonterat rack, det finns många Sienna rack alternativ på marknaden. Den grundläggande installationsprocessen för Sienna är densamma för varje rack. Saker du behöver
Takräcke med torn och spröjs
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut de fyra tornen på dropplist längs taket Sienna. Placera två torn på vardera sidan av taket. Rada upp dem så varje torn har en annan på den motsatta sidan av taket. Towers använder en gummiklädd klämma som vilar i mellanrummen i hängränna och dörrarna. Vrid rattarna på tornen för att stänga klämmorna och låsa dem till Sienna taket.
2

Lossa limtvingar på tornen med hjälp av insexnyckeln. Skjut tvärbärama från ett torn, över taket, och genom den motsatta sidan tornet. Kontrollera båda torn apparater har en bar genom dem. Resultatet är en bar i fronten och en bar på baksidan av Sienna taket. Dra åt limtvingar med insexnyckel. Addera 3

Installera eventuella bitar av redskap till tornen och barer. Alternativen omfattar låsenhet som fäster på insidan av tornen, låsa hela rack inställd på taket, och sportsligt vaggor eller brickor cykel.
4

Bifoga alla vaggor och brickor, eller lådor last till Sienna takräcke med vingmuttern klämmor som fäster till barerna takräcke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89465.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.