Var du installera My Kit Air Horn på min lastbil

Air Horn Kits använda en kompressor för att tvinga luft genom en liten kotte och producera en extremt hög decibel horn ljud. Vissa stater har förbjudit air horn kit eftersom de kan producera uppåt av 185 decibel. För att sätta det i perspektiv, är det starkare än en 12-gauge hagelgevär, som producerar cirka 150 decibel. Material och verktyg

air horn kit består av ett horn-system, kompressor, slangar luft, kabelhärvan och olika beslag. En luft horn kan monteras nästan var som helst du väljer. Tänk dock på att om komponenterna utsätts för extremt väder, kanske de inte fungerar korrekt. Du behöver också eltejp och krympslang för kontakterna som ger makt. Dessa två punkter kan bidra till att göra luften horn väder-säker och vattenavvisande. För att installera dessa kit, är en samling av grundläggande handverktyg behövs. En Ratchet och Hylsnyckelsats är en bra idé. En borrmaskin och borrskär behövs för att montera kompressorn i botten av lastbilen. Buntband eller slangklämmor används för att säkra hornen på undersidan av fordonet. Slutligen har klämmor och konsoler för luftslangen som används för att koppla kompressorn och hornen. De flesta kit kommer med massor av slang, men det är alltid en bra idé att planera dragningen av slangen innan du börjar.
Installation
p Det finns flera områden på en lastbil där luften hornet kan installeras. Den vanligaste platsen att montera horn är direkt under motorns fläkt. Det finns ett stort rum mellan ramskenorna där de flesta kit kan installeras. Motorn Fläkten har en plastkåpan som skyddar motorn från skräp. Detta hölje kan borras och konsolerna placeras på den hänga hornet. Ett annat ställe att montera horn är på insidan av den främre stötfångaren. Det finns flera förborrade hål där som kan användas för att montera hornet. Kompressorn behöver mer utrymme eftersom det är betydligt större än hornet. Den flak av lastbilen är alltid ett alternativ för montering av tanken. Se till att du har tillräckligt med slang för att nå från flak till hornet om du väljer att montera den inuti flak. Ett annat område som kan utnyttjas på en lastbil är ramen järnväg. Eftersom de flesta lastbilar har ett stort område mellan plåt och de sidor av ramen järnväg, det finns tillräckligt med utrymme för att montera en kompressor där. Botten och sidorna av ramlisten är öppna och kan borras, även utnyttjas, för att åstadkomma en stabil montering plats för signalhornet. Under inga omständigheter ska kompressorn eller hornet monteras inne i hytten på lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88278.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.