Hur man installerar Bars Summit Traction

Summit Racing har sålt högpresterande delar för fordon sedan 1960-talet och har blivit en av de största delarna postorder leverantörer. Toppmötet dragstång är utformat för fordon som används i dragracing som har bakre bladfjädrar. Baren stelnar de bakre fjädrarna och förhindrar hjulet hop och våren wrap-up vid lanseringen, håller de bakre hjulen på marken och producera snabbare tider på banan. Summit dragkraft bar kit kommer med två traction barer, U-bultar, rörelsedämpare och all hårdvara som behövs för en snabb installation. Saker du behöver
Hydraulisk domkraft
Summit dragkraft bar kit
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd en hydraulisk domkraft och lyft dragkraft bar till botten av bladfjädern vid den bakre delen av fordonet. Se till att de två flänsarna på dragstång är vänd uppåt och att de tre monteringshålen för gummi stötdämpare (medföljer dragkraft bar kit) står inför den bakre delen av fordonet.
2

Lämna domkraften i läge när dragkraft bar monteringsflänsar kommer i kontakt med botten av bladfjädern. Kontrollera att dragstång är centrerad på våren och att det finns spelrum mellan baren och broms, chock, och axel komponenter.
3

Sätt U-bultarna som medföljde dragkraft bar kit över toppen av bladfjädern och genom hålen i monteringsorganet dragkraft bar plattor. Placera en låsbricka och en mutter på varje gängade änden av U-bultarna och dra åt dem med en skiftnyckel i en medurs tills de ligger an mot bladfjädern.
4

Installera gummi snubber i en av de tre monteringshålen på baksidan av dragkraften bar så att den är ungefär? tum från botten av bladfjädern. Dra åt de två skruvarna med en skiftnyckel i medurs riktning.
5

Sänk hydrauliska domkraft och upprepa samma steg ovan för att installera en dragkraft bar på den andra bladfjädern. Sänk hydrauliska domkraft när du är klar och ta bort den från under fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88050.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.