Hur du justerar Coilover Suspension

Coilovers är riktigt populärt nuförtiden, eftersom de ger en bra ritt samt ställbar höjd, vilket gör dem mycket mångsidiga. Oavsett om du vill att din bil inrättats för gatan eller remsor, det finns alla möjliga olika sätt du kan ställa in och justera en coilover fjädring. Med några enkla verktyg, kan nästan vem som helst göra det här jobbet i 30 till 45 minuter. Saker du behöver
Tape Pen åtgärd Mössor och papper
Jack
Jack står
skiftnycklar som ingår i coilover kit
Visa fler instruktioner
1 < p> Mät avståndet mellan toppen av fendern väl och marken med hjälp av måttband. Anteckna detta nummer på din penna och papper för varje hörn av fordonet. Du kommer att använda detta nummer som referens för ditt arbete, så att du kan finjustera din fjädring.
2

Jack upp framför bilen med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är säker på läktarna innan du kryper under den.
3

Reach inuti fenderwell ovanför däcket och lokalisera de två muttrarna coilover justerande på coilover montering. Den undre muttern är en låsmutter för att hålla toppen på i stället.
4

Lossa den nedre muttern med skiftnycklar som ingår i satsen. Du kan stänga av denna mutter för hand några gånger när det är initialt löst, vilket innebär att du kan flytta den vart du vill när du justerar den övre muttern.
5

Vrid den övre muttern rätt att dra och lyfta fordonet eller vänster för att lossa och sänka bilen.
6

Dra den nedre muttern mot den övre muttern när du har etablerat den höjd som du vill ha. Kontrollera att undre muttern och övre muttern låses ihop tätt med skiftnycklar så att du inte glider i höjd.
7

Upprepa processen för den andra sidan av fordonet.

8

Sänk bilen till marken med hjälp av domkraft.
9

Mät avståndet mellan fenderwell och marken med hjälp av måttband. Jämför detta antal till de tidigare siffrorna på din penna och papper. Om du behöver justera högre eller lägre, upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87954.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.