Hur man gör hemmagjord skyltar för ett fordon

Om du säljer en bil eller sälja en produkt, är bilen ett bra sätt av reklam. En hemmagjord fordon tecken kommer att få ditt budskap när du kör, vänder något liknande ärende som kör in i en reklam satsning. För att göra det mesta av detta odlas hem metod för nätverkande, skapa en hemmagjord skylt från frigolit ombord. Det är billigt (kostar under $ 10) och därför ger dig mer körsträcka. Saker du behöver
frigolit board
Utility kniv
metallinjal
Pencil
Stencil
magiska markörer eller liknande markörer
dubbelhäftande tejp
Show Fler Instruktioner
1

Skär ett tvärsnitt av frigolit ombord som är 18 inches lång och 12 inches bred (eller så bred och lång som du vill att din skylt att vara) med hjälp av en mattkniv och metall linjal.

2

Markera två vågräta penna linjer över längden av frigolit board, en 5 inches från toppen, den andra 10inches från toppen.
3

stencil i breven för din skylt med en bokstav stencil och penna. Placera botten av schablonen kanten på pennan linjen du ritade i steg två.
4

färg i schablonen bokstäver med en tjock svart magisk markör. Sen spåra längs utsidan av varje bokstav med en tunnare gul eller röd magi markör för att göra dem mer synliga.
5

Applicera dubbelhäftande tejp på framsidan av skylten och sedan installera tecknet i din bak eller sidorutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88312.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.