Hur sänka en Buick

Sänkning bilar har varit populärt ända sedan bilen introducerades, och det har inte förändrats mycket sedan dess. Varje märke och modell har vissa specifika sätt att få dem mindre, och en Buick är inte annorlunda. I detta fall är projektet en Buick Roadmaster, men processen är liknande för många andra modeller av Buick också. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sprint avdragare
Byte stift Cotter
Sänkningsfjädrar
Vice grepp
Jack
Jack står
24-tums brytjärnet
Tänger
skruvnyckel set
Däck järn
Visa fler instruktioner
Framfjädring

1

Palla upp fordonet och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den. Ta bort hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan.
2

Unbolt två bultarna som håller undersidan av fronten chock för nedre länkarm med 3/8-tums Ratchet. Kläm vice grepp på toppen av chocken och lossa bulten med hjälp av U-nyckel. De vice grepp stoppar chocken från svarvning och gör att du kan ta bort muttern. Ta chocken genom hålet i den nedre länkarm.
3

Placera domkraften under den nedre länkarm. Se till att uttaget har positivt tryck på armen, men inte tillräckligt tryck för att lyfta fordonet bort av läktaren.
4

Dra ut sprinten på övre länkarm hjälp av tång och sprinten avdragare. Sedan skruva isär den övre länkarm från spindeln.
5

långsamt sänka domkraften för att lindra spolens spänning på nedre länkarm. Avlägsna spolen med hjälp av en 24-tum brytjärnet. Detta kommer att bidra till att ge den hävstångseffekt som krävs för att få fjädern ur fickan.
6

Infoga den sänkning våren till våren fickan, och jack upp den nedre länkarm så att du kan skruva den övre länkarm tillbaka till spindeln.
7

Dra åt kronmuttern på övre bärarmarna, och sätt i en ny saxpinne. Dra sprinten isär med tången så att de två flikarna på stiftet är i motsatta riktningar.
8

tillbaka chock i motsatt ordning den togs bort, och montera hjul och däck med däcket järn. Addera Rear Suspension
9

Placera domkraften under axeln.
10

Unbolt chocker från axeln med hjälp av 3 /8-tums Ratchet och uttag. Detta kommer att ta bort all spänning från axeln.
11

Jack upp axeln med domkraften och ta bort domkraften från axeln. Sakta sänka axeln, vilket kommer att låta fjädrarna faller ur sina fickor. Sätt de sänkningsfjädrar på plats av fabriken enheter
12

och Bocka upp axeln tills du kan skruva på de chocker.
13

Bolt på stötdämpare med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera hjul och däck med däcket järn, lyft upp bilen med domkraft och ta bort domkraften. Fordonet kommer att lösa lite lägre så snart några miles sätts på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88002.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.