Hur du ansluter elektriska ledningar för KC Lights

KC Hilites har byggt off-road belysning sedan 1970. Företaget startades av Pete Brown, som letade efter ett sätt att förbättra belysningen för sin egen lastbil. Sedan dess har företaget vuxit till en av de största i off-road belysningsbranschen. Belysning för denna typ av miljö måste vara extremt robust och byggd för att tåla vibrationer och väder. Installera belysning kit kräver anslutning till bilens strömkälla. Saker du behöver
KC Hilites kabelsats
Avbitare
sidavbitare
Tänger
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Lossa ett helt varv av monteringsbulten för ljuset. Skjut den svarta kabeln kommer ut ur lampan under bulten och dra åt den.
2

Anslut den röda kabeln som kommer ut av ljuset med den 14-gauge wire levereras i kabelsats. Denna process är klar genom att sätta båda trådarna i tråden Skarvhylsa s spår och stänga grinden.
3

Kör 14-mätare tråd till den plats du monterade växeln. Skär med avbitare. Strip 3/8 inches av isolering av änden av kabeln med Avisoleringstänger. Sätt slide-på terminalen på slutet och komprimera med en tång.
4

Skjut kontakten på mitt terminalen på brytaren märkt "LADDA".
5

Hitta en plats att jorda byt till detta ligger i närheten. En typisk plats är under någon skruv eller bult fastsatt i metallkroppen. Mät och kapa en del av tråd att gå mellan dessa två punkter.
6

Strip, 3/8 inches av isolering utanför båda ändarna av kabeln. Montera en ringkabelsko i ena änden och en slide-on uttaget på den andra änden. Anslut den ena änden av kabeln till växeln terminal märkt "jorden".
7

Lossa jordskruv och skjut den andra änden av kabeln nedanför. Dra ner jordningsskruven.
8

Strip, 3/8 inches av isolering utanför 14-gauge wire. Installera en slide-on terminal på slutet. Anslut denna kontakt till brytaren fliken märkt "SUPPLY."
9

Kör kabeln till fordonets batteri. Klipp och band till längden. Anslut denna kabel till in-line säkringshållaren genom att sätta båda ledningarna i spåret och stänga grinden.
10

Lossa pluspolen på bilens batteri och skjut kabeln från undersidan säkringshållaren. Dra åt terminalen ner.
11

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa trådarna med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89608.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.