Headlight & Domelight Problem i en Chevrolet Caprice

General Motors producerade den första Chevrolet Caprice i USA 1965. Bortsett från enstaka klagomål om en försening i bilens takbelysning, bestyrker ingen officiell dokumentation ett problem med innerbelysningen. Dock har utomhusbelysning problem i Chevrolet Caprice varit en aktuell fråga. Mellan mars 2006 och juni 2009 har över 120.000 Chevrolet Caprice eftermarknaden strålkastare återkallats.
påminner lägg till säkrare körförhållanden
Historia


Mellan 1965 och 1996 var Caprice en av Chevrolet dyraste fullstora bilar. Konsumenterna köpte bilarna, men fordonen var populärt med amerikanska polisen också. POLISEN flottor var utrustade med fabriken polisen paketet. Trots varje omnämnande av strålkastare eller kupol problem, verkade officerarna att gynna de rymliga, stor motor bilar med bakhjulsdrift.
Varning

januari 1, 1968, blev personbilar byggda för försäljning i USA föremål för federal standard nummer 108. Denna standard kräver att fordon som har orangefärgade lampor eller reflexer på sidorna av framskärmarna och reflektorer eller röda lampor på sidorna av bakre kvartalet delar. Den 1991 till 1996 Chevrolet Caprice fordon strålkastare uppfyller inte och har styrts som osäkra.
Betydelse

Office defekter Undersökning (ODI), en division inom National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), fann att de inte uppfyller kraven Chevrolet Caprice fordon skapar en potentiell fara. Brist på tillräcklig belysning gör att fordonets närvaro, ställning och färdriktningen för att vara mindre synlig för andra förare. Det är osäkert när du kör på natten eller vid dålig sikt situationer. Addera Prevention

att undvika potentiella risker för förare, beställde NHTSA en säkerhet återkallande av defekta fordon utrustning på 23 Mars 2006. Följande månad, började Pro-A-motorer, en eftermarknad företag, ett återkallande av 61.944 Chevy Caprice fordon, allt från 1991 till 1996. Sedan den tiden fanns det tre ytterligare återkallelser, den senaste så sent som 11 maj 2009.
Hänsyn

Enligt ODI, avser återkallelsen enbart till eftermarknaden ersättande utrustning och påverkar inte originalutrustning monterad på fordon när de produceras av tillverkaren. Eftermarknad företag inte kontrakterade med biltillverkaren. De har ingen laglig rätt att använda de exakta specifikationerna som den ursprungliga tillverkaren. De är dock fortfarande skyldig att följa Federal Motor Standards Vehicle Safety. Övriga eftermarknaden företag som påverkades av återkallelser är AJ Motorsport, Sabersport och Dope, bör Inc.
Solution

Ägare av icke-överensstämmande fordon har fått ett "meddelande" och "icke-efterlevnad Recall List." Eftermarknaden inblandade bolagen är skyldiga att ge en full återbetalning för de otillåtna strålkastare. För ytterligare information om påminner, slå Vehicle Safety Hotline på (888) 327-4326 eller logga in på Safercar.gov (se "Referenser").

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87979.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.