Hur man installerar stänkskydd på en Challenger

En fabrik alternativ till Dodge Challenger var en uppsättning stänkskydd som installerades bakom bakhjulen. Dessa stänkskydd hjälper till att hålla färgen på stötfångaren och baksidan av bilen ren och fri från smuts och fett. Inte varje Challenger kom med dessa stänkskydd, och om du vill installera en uppsättning på din bil, kan du göra det i cirka 30 minuter med några grundläggande butik verktyg. Saker du behöver
Stänkskydd kit
stoppklossar
Jack
Jack står
Däck järn
Microfiber handdukar
Automotive detalj bespruta
Shears

Visa fler instruktioner
1

Park Challenger på en plan yta och sätta stoppklossar runt framhjulen. Lyft den bakre delen av bilen med domkraft och lägg den på pallbockar.
2

Sitt så att du är vänd mot bakhjulet. Lokalisera de två clipsen på kanten av den bakre stötfångaren, som ligger mellan två bultar. Ta bort dessa två klipp med saxen. Skär av torget fliken på stötfångaren enligt den mall som medföljer kitet, med saxen.
3

Rengör stötfångaren med microfiber handduk och fordonsindustrin detaljer spray. Dra av den dubbelhäftande tejpen på insidan kanten av stänkskyddet.
4

Placera försiktigt stänkskyddet mot den bakre stötfångaren, rikta in hålen i stänkskyddet med hålen i stötfångaren. Montera clips ur satsen i stänkskyddet, med händerna. Tryck fast stänkskyddet på plats mot stötfångaren. Sänk Challenger av domkraften står, med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89285.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.