Vilka är fördelarna med Precision navigationssystem för fordon?

Precision navigationssystem, eller i realtid carrier-fas differentiell GPS (CDGPS), har många tillämpningar för markfordon. Eftersom tekniken genererar en så exakt avläsning av fordonets läge (jämfört med den mer allmänna platsen från vanliga GPS-enheter), kan precision navigationssystem användas i många nischade applikationer, från militär planering till jordbruket. Lantbruk

En nisch ansökan om precision navigeringssystem är för jordbruk. Produkter som Guia Terra, från AG NAV, erbjuda meter med cm-noggrannhet, beroende på jordbruk ansökan. De är också konstruerade för tuffa förhållanden så att användarna inte behöver oroa sig för dem fungerar på fältet. Dessutom precision enheter för jordbruk program kan fungera vid mycket låga hastigheter. Detta möjliggör för jordbruk med ökad precision och låter bönder definiera områden som kan behöva mer behandling.
Lantmäteri

Lantmäteri är en annan vanlig användning av precision navigationssystem. Eftersom lantmätare måste mäta med hög precision, de kräver ett verktyg som kan hjälpa dem att uppnå detta. Precision enheter kan också göra det möjligt för företagen att hitta resurser och lager inom en stor anläggning område. Sådana resurser ofta kan vara svårt att hitta i ett stort geografiskt område.
Underhåll

Enligt UC Santa Cruz, applikationer för precision navigationssystem inkluderar de som ske med begränsad sikt. Ett exempel på detta skulle snowplowing, särskilt inom områden som landningsbanor. Detta beror på precision navigationssystem är korrekta upp till centimeter med mänskliga förare vägledning. Detta underlättar människor i fall av begränsad sikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90253.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.