Hur man installerar en Kenwood KNA-G610

Med turn-by-turn instruktioner och en mängd praktiska funktioner, är GPS-navigationssystem blir en allt populärare eftermarknad tillägg för många fordonsägare. Många GPS-system monteras på vindrutan eller instrumentbrädan och har fula strömkablar som hänger över instrumentbrädan. Med Kenwood KNA-G610 fjärr-fäste navigering modulen, kan du lägga till GPS-navigering till en kompatibel in-dash Kenwood receiver. Detta gör att du kan njuta av bekvämligheten med GPS navigering och samtidigt hålla alla kablar och anslutningar dolt bakom instrumentbrädan. Saker du behöver
Open-ended eller skiftnyckel
Skruvmejslar
självgängande skruvar
Wire Tap skarvar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa kabeln från bilens batteri med en öppen eller skiftnyckel.
2

Montera GPS-antennen på taket eller bagageluckan-locket på bilen med den medföljande självhäftande baksida, eller på instrumentbrädan i bilen med den medföljande metallplattan och självhäftande baksida.
3

Välj en monteringsplats i bilen till Kenwood KNA-G610 huvudenhet. Välj en plats som skyddar enheten från smuts, fukt och fysiska skador, och lämnar SD-kortplats tillgänglig för framtida uppgraderingar. Montera huvudenheten med den medföljande krok-och-loop fäste eller skruvar. Kör kabeln från GPS-antennen till huvudenheten. Kontrollera att kabeln är skyddad från rörliga bildelar och fysiska skador som kan orsakas av förare och passagerare. Anslut GPS-antennen till den lilla öppningen på huvudenheten.
4

Anslut den svarta kabeln från den medföljande kablaget till ett jordat metallföremål del av fordonets chassi med en befintlig bult eller självgängande skruv. Anslut den röda kabeln från selen till en 12-volts kabel med en skarv tråd kran. Se till att den 12-volts kabel endast aktiveras när fordonets tändning är på "On", "Kör" eller "ACC" läge. Anslut den gula ledningen från selen till en konstant 12-volts kabel med en skarv tråd kran. Anslut kabelstammen till den stora öppningen på huvudenheten.
5

Anslut den stora kabeln från ledningsnätet till "NAC I /F" terminal på baksidan av en kompatibel Kenwood receiver. Anslut den negativa batterikabeln och slå på tändningen och Kenwood receiver. Låt flera minuter för systemet att skaffa en GPS-signal och sedan testa för korrekt funktion. Koppla loss batteriets minuskabel och kontrollera alla anslutningar om systemet inte fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90224.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.