Hur man installerar ett GPS-system eller en OnStar System

Lägga ett GPS-system eller en On-Star säkerhetssystem till en bil ger föraren många säkerhets-och säkerhetsfunktioner. De On-stjärnsystem fungerar som en tracking enhet skall fordonet stulits, medan GPS-enheter levererar turn-by-turn anvisningar till och från dina destinationer. Om du väljer att installera en av dessa enheter i din bil finns en grundläggande formel att följa. Var noga med att kontrollera bilens uppgifter för installation och dash borttagning. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Uttag och ratchet Skruvmejslar
Vehicle användare eller bruksanvisningen
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och ställa nödbromsen. Koppla den svarta kabeln från auto batteriet.
2

Se bilens instruktionsbok för korrekt streck och panel borttagning. Avlägsna instrumentpanelen och ta bort radion. De flesta GPS eller On-stjärnsystem kommer att använda radions elektriska kontaktdon och har sina egna radioapparater.
3

Följ GPS-systemet eller On-Star enhetens anvisningar för kabeldragning och installation i instrumentpanelen panelen. Skruva några fästen eller bultar bilagor för att säkra enhetens skärmar till panelen.
4

Anslut den svarta kabeln till batteriet och testa GPS eller On-Star anslutningar makt. Koppla den svarta kabeln.
5

Place instrumentpanelen tillbaka på auto. Anslut den svarta kabeln och rengör skvätt eventuellt skräp från installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90229.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.