Hur man ändrar GPS i Pathfinder

Nissan Pathfinder är en sport utility vehicle finns i fyra-och två-hjulsdrivna versionerna. Pathfinder har alternativ för in-dash GPS navigationssystem. Dessa enheter ger turn-by-turn anvisningar med en komplett färgkarta för att hjälpa till med din rutt hitta och körning. Byta ut dina nuvarande GPS med en mer modern enhet ger nya funktioner, ljusare skärmar och uppdaterade kartor och rutter. Många nyare GPS in-dash-enheter har touch-screen-teknik, vilket gör att GPS lätt att använda samtidigt på språng. Saker du behöver
Hex Wrench
ersätter GPS
Visa fler instruktioner
1

Koppla från Pathfinder batteri och dra åt parkeringsbromsen. Hitta de fyra, små insexskruvar på de fyra hörnen av GPS-enheten. Använd 4 mm insexnyckel för att ta bort skruvarna. Ta bort fästplattan från ytterkanten av GPS-enheten.
2

Öppna handskfacket på Pathfinder och skruva ur de två hex-skruvar på baksidan av lådan. Dra handskfacket ut från instrumentbrädan för att exponera de vajrar som leder till GPS-enheten, värmare och AC kontroller
3

Dra GPS-enheten ur instrumentbrädan,. Lokalisera kontaktdon på baksidan av enheten. Leta efter en stor skärm och en mindre rektangulär insats, pluggarna är på baksidan av insatsen. Dra ur kontakten från baksidan av GPS-enheten insats. Skruva loss antennkabeln från insatsen.
4

Skjut AV-tråd pluggar in på baksidan av nya Pathfinder GPS-enhet. Titta runt den exponerade handskfacket område för att hitta antennen som kan ha smugit vunnit under borttagningen. Skruva fast kabeln på baksidan av den nya GPS-systemet.
5

Skjut GPS-enheten i instrumentbrädan. Placera fästplattan runt kanterna och skruva insexskruvarna i panelen för att låsa GPS i instrumentpanelen.
6

Placera handskfacket tillbaka i instrumentpanelen och skruva de två hex-skruvar tillbaka in i streck. Stäng instrumentbrädan. Anslut batteriet. Slå på GPS-enheten för att testa antennen och anslutningar installation. Gå på en provtur, programmera en avgång och ankomst adress i GPS-enheten för att testa dess effektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90290.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.