Ställa en Compass Globe bil

Globe bil kompasser är kompasser som har en fullständig, sfärisk ser ut som en jordglob. De fäster på vindrutan och hänga ner så att föraren lätt kan se i vilken riktning han reser. Det är viktigt att du ordentligt ställa kompassen först fast, annars hittar du själv köra bort mot fel väderstreck och få dig alla sorters vände när du rådfråga kompassen på vägen. Saker du behöver
Bil kompass
Trimverktyg /dime
Visa fler instruktioner
1

Stick kompassen till att främre vindrutan med bifogade sugkoppar. Du ska enkelt kunna se det från förarsätet och kompassen ska hänga ner, Globens basen uppåt. Det kommer att se ungefär som en gatlykta, men ge dig riktningar istället för ljus.
2

Face din bil i norr, enligt ditt arbete, hand kompass. Undersök världen kompass och kontrollera att du är i själva verket mot norr. Om du har en off mätning, vrid nord /syd skruven tills behandlingen vilar stadigt på N.
3

Förvandla din bil till öst, enligt din hand kompass. Undersök världen kompassen för att kontrollera riktningen. Om riktningen är avstängd, slå sedan öst /väst kompensator skruven tills E vilar helt och hållet i din riktning. Till South
4

Turn och sedan till väst för att kontrollera riktningen. Om S och W inte hamnar rakt i din display, vrid lämpliga skruvar tills du har kompenserat för halva felet. Om du är fyra hash märken bort från södra till exempel, vrid nord /syd skruven tills du är två hash märken närmare till söder. Upprepa för väst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90295.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.