Nissan Murano eftermarknaden GPS Installation

Om du funderar på att installera ett GPS-navigationssystem i din Nissan Murano, har du två alternativ. Du kan välja antingen en GPS-enhet som fungerar oberoende av stereo eller en som kombinerar stereo och navigationssystemet. Oberoende GPS-mottagare kan snabbt och enkelt på instrumentbrädan i Murano, eftermarknad GPS huvudenheter kräver att du byter däck fabriken stereo. Du kan välja att ha den nya GPS-enheten installeras professionellt eller spara kostnader för arbetskraft och installera det själv. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
platt skruvmejsel (tillval)
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven på din Murano och ta bort den negativa batterikabeln genom att lossa muttern på kabelklämman med en skiftnyckel. Den negativa kabeln är svart och ansluts till den negativa batteripolen (markerad med ett minustecken). Lyft kabeln klämma bort batteripolen och ställ den åt sidan.
2

Gå inuti fordonet. Bänd sidorna av instrumentpanelen panelen under stereon enheten bort från instrumentpanelen med en trim verktygspanel borttagning. Ta bort panelen och koppla ledningarna kontakt för cigarettändaren på baksidan av panelen. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort skruvarna på vardera sidan av den nu exponerade mittkonsol med en stjärnskruvmejsel.
4

Bänd ventilationsöppningarna på ovanpå instrumentbrädan bort från instrumentbrädan med beklädnadspanelen verktyget. Ta ventilerna och ställ dem åt sidan. Ta bort de två skruvarna på toppen av stereon montering med stjärnskruvmejsel.
5

Skjut stereo montering från instrumentbrädan och koppla stereo ledningar och antennkablarna från kontakterna på baksidan av fabriken stereo däck. Bänd stereo montering panelen från stereo ansiktet med en kåpa borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel. Wrap bladet av verktyget med en trasa handduk för att undvika repor målgång i panelen. Separera stereo från panelen och ställa in enheten fabriken huvudet åt sidan.
6

tillbaka stereon montering panelen på Nissans instrumentbräda. Sätt tillbaka de två skruvarna på toppen av aggregatet panelen och nedtill på varje sida av mittkonsolen. Sätt tillbaka ventilerna på toppen av instrumentbrädan och tryck ordentligt för att knäppa dem på plats.
7

Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av stereon dockan på framsidan av instrumentbrädan. Mata kablarna genom baksidan av dubbel-DIN stereo fronten adapter som du vägleda dem in i den lediga stereo docka. Tryck in fronten adaptern i instrumentbrädan tills den låses på plats.
8

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av GPS-navigering huvudenheten. Uttagen är vanligt, men inte alltid, placerad på höger sida av apparaten baksida. Anslut antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre hörnet av stereons baksida, mittemot stereo uttag.
9

Skjut eftermarknaden systemet i fronten adaptern tills den låses på plats. Byt panelen längst ned i stereo montering och tryck fast runt kanterna för att snäppa fast den på mittkonsolen.
10

Gå under huven och anslut den negativa klämman batterikabeln till batteriets negativa plint. Dra terminalen bulten med nyckel. Stäng huven på din Nissan Murano.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90287.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.