Hur man installerar AVIC F500BT

Pioneers AVIC-500BT är en extern GPS-navigering enheten. AVIC-500BT butiker GPS kartor i sin ombord minne och stödjer trafikinformation i realtid och uppdateringar konstruktion genom en valfri prenumeration med MSN Direct. Enheten är utformad för att samverka med dig via sin pekskärm eller intuitiva konversera röstkommandon. Enheten kan du också styra ljuduppspelning, men det kräver en separat förstärkare att faktiskt spela upp ljudet via bilens högtalare. Du kan också ansluta AVIC direkt till en bilstereo är "AUX IN"-anslutning. AVIC-500BT innehåller en praktisk kablage som ansluts direkt till vaggan. Selen innehåller ledningarna för de flesta av de nödvändiga anslutningarna. Saker du behöver Sida 2 tap-in trådanslutningsdon
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din bil utanför och ta bort den negativa kabeln från den negativa batteri . terminal
2

Leta bilens pedalsystem upptäckt, det kommer att vara nära spaken i ett läge där den kan komma i kontakt med spaken. Lokalisera tap-in kontakten i slutet av den ljusgröna kabeln på F500BT s kabelnät. Placera enfärgad tråden kommer ut handbromsbrytaren i tap-in-kontakt är tom kanal. Stäng kontakten runt tråden och krama den med dina tänger tills det klickar fast.
3

Hitta ett 12V eluttag i bilen som alltid är på, oavsett om bilen är på . Ta den inre panelen att utloppet är monterat i. Läs fordonets handbok för information om vilka butiker är alltid på och hur du tar bort paneler. Sätt i ena änden av ledningsnätet gula kabeln i en av tråd-kanaler på en tap-in anslutning. Sätt den röda kabeln som är ansluten till 12V eluttag i den andra tråden kanalen. Stäng kontaktdonet runt trådarna och krama den med dina tänger tills det klickar fast.
4

Hitta en tråd som går till bilens backljus. Du kanske måste ta bort en av bilens bakljus täcker för att komma till omvänd lampor och deras ledningar. Rådgör med din bilens handbok för information om hur du öppnar dina bakljus. Sätt i ena änden av ledningsnätet är violett /vit tråd i ett av de tråd-kanaler på en tap-in anslutning. Sätt i den röda ledningen som är ansluten till fordonets omvända ljus i den andra kabeln kanalen. Stäng kontaktdonet runt trådarna och krama den med dina tänger tills det klickar fast.
5

Anslut bilens backkamera i bruna RCA-kabel på F500BT kabelnät om du vill att enheten ska visa video från kameran.
6

Anslut den lilla änden av strömadaptern kabeln i den svarta nätadaptern på AVIC kablaget. Anslut den andra änden av strömadaptern kabeln i en av bilens uttag 12V.
7

Anslut den svarta manliga hörlursuttaget till "AUX IN" linje av bilens mottagare eller förstärkare. Om ditt fordon använder en extern förstärkare kan du ansluta den blå /vita kabeln på förstärkarens styrterminalen. Sätt AVIC-F500BT
8

i vaggan. Skjut hållaren i adaptern delen av sugkoppen och tryck ner för att låsa den på plats. Placera sugkoppen över instrumentbrädan eller vindrutan där du vill placera enheten och tryck på sug spaken mot sugkoppen.
9

Anslut ledningsnätet i selen porten på höger sida av vaggan.
10

Anslut en USB-lagringsenhet till mini-USB-porten på vänster sida av enheten. Anslut en extra ljudingång i "AV IN" hörlurar-stil-porten på vänster sida av enheten. Anslutningarna är valfria och endast nödvändigt om du har extra ljud eller en USB-enhet som du vill använda med enheten.
11

Placera tillvalsmikrofonen i bilen där det finns en tydlig linje till drivrutin. Anslut mikrofonkabeln till "Microphone input"-porten på vänster sida av enheten.
12

Anslut batterikabeln till bilens negativa batteripolen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90225.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.