Mercedes A170 GPS System Instruktioner

Den A170 är en kompakt bil som tillverkas av Mercedes-Benz, och inte tillgängliga i USA. Mercedes A170, liksom många andra moderna fordon, innehåller en inbyggd i kontakt systemet skärmnavigeringen i instrumentpanelen kan DVD-uppspelning, läsa ett SD-kort, som ger handsfree Bluetooth ringer och GPS-navigering. Om du är obekant med reglagen på A170 navigeringspanel, kan du ställa in GPS destination adress svårt. Instruktioner
1

Tryck på "NAVI"-knappen på vänstra sidan av navigeringsfönstret. Navigationsmenyn visas.
2

Tap "Kartbild" på vänster sida av Navigationsmenyn och sedan på "Heading up" på höger sida av skärmen. Kartan kommer att visas på skärmen.
3

Tryck "Destination" i det nedre högra hörnet av kartan. Den "Navigation" skärm visas.
4

Tryck "Land" och mata in namnet på destinationslandet med siffertangenterna på höger sida av navigeringspanelen på samma sätt som du skriver in text till en mobil telefon. Till exempel, om du ville skriva "France" som destinationslandet du skulle trycka på "3"-knappen tre gånger, den "7"-knappen tre gånger, den "2" knappen en gång, den "6"-knappen två gånger, den " 2 "knappen tre gånger sedan" 3 "-knappen två gånger.
5

Upprepa Steg 4, mata in namnet på staden, gatunamn och husnummer (helt enkelt använda den numeriska knappsatsen för att ange numret på destinationen adress).
6

Tryck på "Start" i det nedre högra hörnet av "Navigation" skärm. Navigeringsskärmen visar visuella vägbeskrivningar och stereohögtalarna kommer att spela ljud vägbeskrivningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90254.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.