Hur uppdatera min in-dash GPS

GPS uppdateringar för in-dash navigationssystem är vanligtvis tillgänglig en gång per år genom vissa återförsäljare. Vägarna är inte uppdateras så ofta, vilket gör navigering DVD finns något tidigare än en gång om året svårt. När du har fått en ny navigations-DVD från bilens återförsäljare kan du enkelt uppdatera systemet med en ny DVD i flera minuter, vilket ger dig de senaste vägkartor tillgängliga för alla GPS in-dash navigationssystem. Saker du behöver: Aktuellt navigations DVD
Visa fler instruktioner
1

in nyckeln i tändningen och slå på bilen. Tryck på "Info" eller "Meny" knappen på GPS-navigering skärmen, följt av att belysa den nuvarande navigations versionen på din bil, och välj "Enter". Detta gör att du kan visa det aktuella navigationsprogram tillgängliga på din bil, notera version
2

Köp en aktuell navigations-DVD från bilens återförsäljare om det finns en uppdaterad karta DVD tillgängliga
..
3

Ta bort skruvarna eller stift, eller pressa stiften på boxen som innehåller DVD-spelaren. DVD-spelaren är under den främre förarsätet i många bilmodeller, men det kan också vara i konsolen eller i bagageutrymmet. Ange bilens märke och modell i de referenser som anges detaljerad information om var bilens skivspelare ligger. När du tar bort locket, kommer framsidan av DVD-spelaren nu vara synliga.
4

Sätt nyckeln i tändningslåset för att vända bilen på och trycker på eject-knappen för att ta bort navigations-DVD idag i DVD-spelaren.
5

Placera den nya navigations DVD i DVD-facket och tryck på eject-knappen igen för att stänga av DVD-spelaren. Sätt tillbaka locket. GPS-systemet kommer automatiskt att starta om med den nya navigations-DVD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90208.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.