Så här kopplar OnStar i min Chevy Truck

OnStar är en in-fordonssäkerhet och säkerhetssystem som erbjuder 24-timmars tillgång till rådgivare, en anslutning till katastrofbistånd och handsfree-samtal. Ett inslag i onstar är diagnostik fordon som överför uppgifter om centrala system såsom lastbilens motor, krockkuddar, låsningsfria bromsar, elektriska och OnStar system, samt uppläsningar vägmätare och kvarvarande livslängd på oljan. OnStar använder också GPS-spårning. Vissa användare hitta dessa funktioner för att vara ett intrång i privatlivet, uppväger positiva säkerhet och trygghet funktioner som erbjuds av systemet. För detta eller andra skäl kan en föredrar att koppla bort onstar tjänsten helt och hållet. Instruktioner
1

Ring onstar kundtjänst på 888-466-7827 och vänta på att få höra en rad alternativ.
2

Hoppa de tre första alternativen, som är tjänster tillhandahålls enbart i händelse av en nödsituation
3

Välj alternativet. "6 - Avboka din prenumeration" genom att trycka på siffran 6 på knappsatsen. Detta kommer att placera dig på håll tills en kundtjänst är redo att ta ditt samtal.
4

Ge kundtjänst med din kontoinformation och berätta för honom att du vill koppla bort OnStar tjänsten din Chevy truck.
5

Försök inte att dra några säkringar eller koppla några kablar från OnStar modulen. I de flesta Chevy lastbilar, är OnStar modulerna sitter under instrumentbrädan och bakom passagerarsidan krockkudde. Inte bara är det svårt att komma åt, men drar fel säkring eller skära på fel tråd kunde vara farligt för fordonet. Ringa och avbryta tjänsten kommer att vara tillräckligt för att inaktivera OnStar från att erhålla diagnostiska data på din lastbil, samt information om din vistelseort. Det finns ingen anledning att justera ledningar av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90239.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.