Navigation System Funktioner

Innan ett GPS-navigationssystem, skulle många precisera vägbeskrivning till en plats via en traditionell papperskarta. Sedan införandet av GPS-navigationssystem, är det svårt att gå vilse, eftersom systemet kan ta emot uppdateringar till de senaste kartorna över landet. Varje UN navigationssystem levereras med förinstallerade kartor och automatiskt dirigerar när du passerar en gata. Men det finns andra funktioner att tänka på när man jämför modeller. Skärmstorlek

navigationssystem har en mängd skärmstorlekar, 2,5-7 inches. De mindre system kan vara hårt på ögonen, och touch-screen knappar gör det svårt att ange önskad plats. Ibland de större enheterna skymmer under körning när den är monterad på vindrutan och kan bli en plåga att bära. En mellanstor navigationssystem med en 3,5-eller 4,3-tums skärm är en läsbar och användbar enhet.
Bluetooth Kompatibilitet

Ett navigationssystem som fungerar med en Bluetooth- -kompatibel telefon ger dig möjlighet att ringa och ta emot telefonsamtal genom produktens interna mikrofon, högtalare och skärm. Enheten visar telefonnummer och uppringarens caller-ID-information på skärmen. När du ringer ett samtal, stänger enheten riktningarna.
Främmande språk

Förutom engelska, kan många GPS-navigatorer tala och visa i vilken riktning på spanska och franska. Vissa erbjuder ytterligare språk, inklusive engelska brittiska, japanska och italienska. Kontrollera tillverkarens webbplats för ytterligare språkalternativ, inklusive de som är tillgängliga för nedladdning. Addera MP3 spelare

del GPS-navigering enheter har förmågan att arbeta som en kompakt musikspelare isär från fordonet. Enheten sparar ljudfiler och kan spela upp dem via bil stereo med en FM-sändare eller via enhetens högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90209.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.