Hur Inaktivera GPS-enhet i en 2003 Ford Expedition

En global positioning system ( GPS ) är en standardfunktion i många nya bilar . GPS är en enastående resurs när du reser till en ny stad eller försöker hitta en obekant plats . GPS är också användbart om ett fordon har stulits , som brottsbekämpande myndigheter kan använda GPS- programvara för att hitta en stulen vehicle.Some förare föredrar att inaktivera den här enheten och i stället förlita sig på sin egen kartläggning och färdigheter navigering . Beroende på märke och utformning av GPS -systemet , inaktiverar den här funktionen kan vara så enkelt som att ta bort en säkring . Instruktioner
1

Bestäm göra av den installerade eftermarknaden tillbehör. Den 2003 Ford Expedition fabriksinstallerade navigationssystem bygger på CD-tekniken för att ge kartläggning guider , inte GPS , så någon GPS -system på plats måste vara en eftermarknad tillägg .
2

Bestäm om installationen möjliggör enkel borttagning av enheten , eller om en säkring kan avlägsnas från GPS för att stoppa driften .
3

överväga att köpa en GPS Tracker Defense enhet ( se Resurser ) om du kan 't ta bort eller inaktivera eftermarknaden GPS tillbehöret .
4

Installera GPS Tracker Defense -enhet genom att ansluta den till bilens cigarettändaruttag . Denna enhet kommer att inaktivera alla GPS -enheter i bilen , inklusive din mobiltelefon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90258.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.