GPS Instruments

Borta är de dagar av frustrerande kartor som inte kommer att vika och argumentera om vem som har att be om riktningar. Standard i många nya bilar och mobiltelefoner, har GPS förenklat resandet för många människor. Enligt GPS.gov, är Global Positioning System en "space-baserade radionavigationssystem" som ger civila fri tillgång till exakt positionering och navigering. En uppsjö av företag har producerat instrument med olika sätt att komma åt och använda detta system. Garmin

Garmin har tagit fram kommunikations-och navigationsutrustning sedan 1989. De erbjuder GPS-enheter för användning i flygplan, bilar, lastbilar, motorcyklar och båtar samt mobila enheter, bärbara datorer och två-vägs handhållna enheter. Några av funktionerna på dessa enheter är röstigenkänning för säker handsfree-sökning, en storbilds-alternativet för enklare karta synlighet och foto navigering, ett system som preciserar en användares placering vid tiden för fotografiet via geo-taggning.

OnStar

OnStar är en fabrik-installerade systemet för användning i fordon bara. Även användbar för förare som en vanlig GPS-enhet, använder OnStar också GPS på en kundtjänst för att hjälpa en förare att hitta sitt fordon eller hitta en förare efter en olycka när nödhjälp behövs. OnStar användare kan också kontakta OnStar representanter direkt för att fråga efter vägen.
Magellan

Magellan påstår sig ha erbjudit den första kommersiella GPS-mottagare, släpptes 1989, såväl som den första bärbara GPS-systemet att svara på röstkommandon. Magellan är mest känd för sin GPS mobila enheter riktade till vandrare och NeverLost, ett GPS-system finns i de flesta Hertz hyrbilar. Många av Magellans fordon GPS instrument kommer med AAA Tourbook, som förutom resa kartläggning ger också användarna med information om restauranger och logi.
TomTom

TomTom får bäst vara känd för kändis-voice option på sina GPS-enheter. Användarna kan välja mellan att ta emot anvisningar från Homer Simpson, Kim Cattrall, Burt Reynolds eller Dora Utforskaren, plus många fler människor och karaktärer. TomTom säljer bärbara GPS instrument för bilar och motorcyklar samt en iPhone-applikation. Addera iGo My Way

iGO My Way är en iPhone applikation skapad av NNG Global Services. Det erbjuder iPhone-användare livfulla 3D-kartor samt en lista över alternativ som påverkar rutten ges till kunden. Några av dessa alternativ innefattar den typ av fordon som används, svårighet eller hastigheten på sträckan (eller den som får bästa gas körsträcka) och huruvida rutten inkluderar användning av färjor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90245.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.