Hur man installerar en Bil GPS

En GPS eller Global Positioning System är ett satellitbaserat system som hjälper till med navigeringen. De GPS ursprungligen var avsedd för militära familjer, men, med början på 1980-talet, blev GPS tillgängliga för allmänheten. Det finns många modeller nu tillgängliga, kan en del av vilka installeras på en bil, på instrumentbrädan. GPS-modeller som inte installeras i instrumentpanelen är enkel att installera som en eftermarknad alternativ och kan ske inom 30 minuter. Instruktioner
1

Läs igenom manualen som följer med din GPS-system. Medan de flesta GPS-system har standard installation, kan varje modell har specifika steg som arbetar med det märket.
2

Install, eller plats, skärmen för GPS-enheten till toppen av instrumentbrädan i din bil . Vissa enheter har ett lim som helt enkelt håller sig till din bil, medan andra kommer med en sug-anordning för att fästa bildskärmen. Placera det där det inte kommer att vara i vägen när du kör, men är fortfarande synliga för navigering.
3

Fäst CPU under instrumentbrädan. I många modeller, är CPU del av bildskärmen, i vissa fall är det en separat enhet. CPU: n, om separat, bör placeras ur vägen, såsom under instrumentbrädan. Processorn är också ibland fast med lim eller sug. På bildskärmen och CPU
4

Plug, om tillämpligt. Vissa GPS-modeller har bara en kontakt som är ansluten till cigarettändaruttaget eller strömkällan i din bil. Andra modeller har två anslutningar, en som ansluts till vägguttaget och den andra kan ansluta till ljudkällan i din radio eller cd /bandspelare.
5

Slå på din GPS, och följ instruktionerna på -skärmen för att slutföra inställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90207.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.