Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur kan jag göra min Auto Gas miljövänligt?

Gaspriserna över hela världen har skjutit i höjden, och bara ta sig till och från jobbet varje dag kan vara dyrt. Det har varit ett stort tryck mot hybrid-och gas-effektiva bilar, men inte alla har råd att köpa en. Kollektivtrafiken är ett bra alternativ, men tyvärr är det inte ett alternativ tillgängligt för alla. Den goda nyheten är att ett par enkla steg kommer att säkerställa att din bil använder gas effektivt. Detta kommer att spara pengar, och skapa ett mindre ekologiskt fotavtryck. Instruktioner
1

hålla bilen väl trimmad. Mekanik kommer att ersätta äldre komponenter i bilen, vilket kommer att orsaka din bil att bränna mindre gas. Till exempel motorer använder mindre energi vid körning på ordentligt pumpade däck. Denna enkla steg hjälper din bil spara mer gas.
2

bort all onödig vikt från din bil. Om din bil är tyngre, kräver mer gas för att gå framåt. Prova samåkning
3

. Detta är ett av de bästa sätten att minska de ekologiska effekterna av körning. Inklusive fler människor i din pendla minskar det totala antalet bilar på vägarna, och därför, varvid den totala mängden gas som förbrukas.
4

köpa en GPS för att säkerställa att du vet vägen till din destination. Att gå vilse eller ta omvägar är ett säkert sätt att använda onödiga gas.
5

inte på tomgång när bilen är i parken. Tomgång är ett onödigt slöseri med bränsle, även om du bara stoppar i en minut.
6

Beakta hastighetsbegränsningen. Om du reser alltför snabbt, bränner din bil extra gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135721.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.