Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Sluta slösa Fuel

Det finns många sätt att stoppa slöseri med bränsle, vilket kommer att spara pengar och hjälpa till att hålla miljön renare. Oavsett om du är orolig bränna överflödigt bränsle i bilen eller hemma, kan du använda några idéer för att kontrollera effektiviteten av de maskiner som du använder, och även för att hjälpa till att skära ned på maskinens bränsleförbrukning. Var inte ett bränsle MATVRAK, följa de riktlinjer för en effektivare bränsleförbrukning. Instruktioner: Din bil
1

köpa en bränslesnål bil. Vissa tillverkare producerar hybrider som använder el och gas, spara på gas användning. En biltillverkare har en start /stopp-system som automatiskt stoppar bilen när den går på tomgång längre än 10 sekunder.
2

Kör bilen mjukt och undvik plötsliga starter och stopp. Detta hjälper till att få den bästa gas körsträcka, vilket minskar bränsleförbrukningen avfall.
3

Drive på hastighetsgränsen. Kommer mer än 55 km /h ökar bränsleförbrukningen och avfall bränsle. Använd bilens farthållare att köra med en jämn hastighet.
4

Konsolidera din shopping och resor springpojkar. Bilpool till arbetet för att undvika slöseri med bränsle. Promenera eller cykla om din destination är nära nog.
5

Undvik tomgångskörning när det är möjligt, och bara värma upp bilen i ungefär en minut på vintern. Stäng av bilens motor om du ska tomgång längre än några minuter. Använd inte en drive-in för snabbmat eller banken, parkera bilen och gå inne i stället
6

Ta bort överflödigt bagage från din trunk.. Extra vikt gör att bilen att arbeta hårdare och förbrukar mer bränsle.
7

Öppna ditt fönster för sval luft om du kör i 40 mph. Om du kör med högre hastighet, utnyttja luftkonditionering eller luftventiler. Öppna fönstren skapar friktion vid hastigheter över 40 km /h, vilket gör att bilen att använda mer gas.
8

Kontrollera lufttrycket i däcken regelbundet för att få bra gas körsträcka. Om däcken är för lågt, kommer det påverka negativt din gas körsträcka.
9

Tune bilens motor ofta och byt igensatta luftfilter. Enligt New Hampshire Department of Environmental Services, kan ett igensatt luftfilter minskar bilens gas körsträcka med 10 procent. Använd betyget motorolja som tillverkaren föreslår. Addera ditt hus
10

Ställ ditt hus termostat vid 68 grader, och bära lager av kläder för att hålla värmen. Vrid termostaten ner till 66 när man går till sängs, och använda tunga filtar.
11

Kontrollera din isolering på vinden och lägga till fler om det utsätts områden. Täta runt dragiga dörrar och fönster.
12

hänger tunga, isolerade draperier för att undvika slöseri med bränsle för att värma huset.
13

Be en professionell för att kontrollera din ugn varje år för att vara säker på att det är i gott skick för att undvika överanvändning av bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149549.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.