Hur man håller ett körkortstillstånd i Maryland

Många stater kräver att du få ett körkortstillstånd innan du kan få en licens, särskilt för förare under 16 år. Minimiåldern för att få ett körkortstillstånd i Maryland är 15 år och 9 månader, för sökande under 18 år måste en förälder eller vårdnadshavare underteckna ansökan. Om du flyttar till Maryland från en annan stat och har en körkortstillstånd, kan du inte använda detta tillstånd att köra lagligt i Maryland. För att få ett körkortstillstånd i Maryland måste du följa en viss uppsättning riktlinjer. Saker du behöver
Bevis på ålder och identitet
Bevis på Social Security Number
bevis på uppehållstillstånd
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ett körkortstillstånd testa studiehandledning från din lokala Motor Vehicle Administration (mva.maryland.gov) kontor eller besök MVA hemsida för att ladda ner en kopia av studiehandledningen. Granska frågor om studiehandledning för att förbereda dig för tentamen.
2

Besök din lokala MVA kontor och fylla i en inlärares formulär tillståndsansökan. Om du är under 18 år måste din målsman underteckna formuläret. Om du är under 16, fyll i ett körkortstillstånd skolform närvaro certifiering kallas DL-300.
3

Gå till nästa öppna fönster och berätta expediten du vill få ett körkortstillstånd. Du behöver handlingar för att bevisa din ålder och identitet, ett giltigt personnummer eller ett bevis på att du är berättigad till ett personnummer, ett dokument för att bevisa laglig status och handlingar hemvist. Acceptabel ålder, identitet och lagliga dokument status inkluderar ett giltigt amerikanskt pass, konsulär rapport födelseort i utlandet, giltigt permanent bosatt kort och intyg om naturalisering formulär. Godtagbara hemvist dokument inkluderar Maryland kort fordonsregister eller titel, verktyg, telefon eller kabel räkningen och kontroll eller sparkonto uttalande. Betala avgiften. MVA accepterar kontanter, checkar och kreditkort.
4

Ta begärda prov synundersökning. För att kvalificera sig för ett obegränsat uppehållstillstånd och körkort, behöver du 20/40 syn i varje öga och en kontinuerlig synfält på minst 140 grader. Om du vill att din egen vision specialist för att administrera testet, fylla i en DL-043 blankett, tillgänglig i MVA kontoret eller på sin webbplats, och be din ögonläkare för att fylla i formuläret. Ta med denna blankett när du kommer till MVA. Om du misslyckas visionen testet kommer MVA inte slutföra din ansökan och kommer att hänvisa dig till en vision specialist för vidare utvärdering.
5

Ta körkortstillstånd skriftlig tentamen, vilket är en tidsinställd 15 minuter testa övervakas av en MVA representant att se till att det finns inget fusk. Gå till MVA kontorist som gör matchens tentamen och vänta på ditt prov görs. Om du klarar provet kommer MVA expediten ta ditt foto och utfärda ditt tillstånd. Om du misslyckas, måste du vänta 24 timmar innan du göra testet. Om du misslyckas en andra gång, måste du vänta sju dagar innan du tar testet igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145889.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.