Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Bärgning Range Rovers

En bärgning titel för ett fordon innebär att det har skett betydande skada och försäkringsbolaget har förklarat att fordonet ska ovärdigt reparation. När detta inträffar du ansöka om en bärgning titel så du kan lagligt släpper registreringsskyltar och få en rabatt på din anmälningsavgift eller försäkringar. Varje stat är annorlunda när det gäller bärgning, men alla följer samma grundläggande formel. Om du har en Range Rover som behöver räddas, få de nödvändiga blanketter på din lokala DMV. Saker du behöver Flighter State bärgning titel Skruvmejsel formulär
försäkringskort
Statligt utfärdat foto-ID
Visa fler instruktioner
1

Samla titel, registrering, försäkringskort, en regering utfärdat foto-ID (t.ex. ett körkort), är de registreringsskyltar utanför Range Rover och ett brev från ditt försäkringsbolag som anger Range Rover skall deklareras "var." Ta registreringsskyltar av med skruvmejseln.
2

Hitta en lokal filial till din statens Institutionen för motorfordon eller ledningsorgan för bilar. Hitta dessa grenar via din delstatsregeringen webbplats. Till exempel är Kalifornien regeringens hemsida cal.gov.
3

Bring alla handlingar och tallrikar till DMV och begär en blankett bärgning titel. Fyll i det här helt och presentera det till reception agenten, tillsammans med alla handlingar och registreringsskyltar.
4

Få tillbaka bärgning titel, som ska lämnas in till försäkringsbolaget som bevis för bärgning för att frigöra avtalet eller erhålla rabatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145027.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.