Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur ändrar jag en Bakljus på en SunL ​​Scooter?

SunL ​​skotrar tillverkas av SunL ​​Motorsports, baserat i Irving, Texas. I tillägg till skotrar, de producerar ATV, cyklar smuts och andra utomhusaktiviteter fordon äventyr. En del av glädjen att äga en skoter, dirt cykel eller ATV är att kunna arbeta på det själv när en reparation kommer. Den enkla konstruktionen och relativt låga kostnaden för delar gör detta en lättillgänglig hobby. Ett av de enklaste gör-det-själv fixar en SunL ​​scooter ersätter en baklykta. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta i din SunL ​​scooter bruksanvisning eller gå till en lokal återförsäljare med din modell, märke och år praktiskt att avgöra vilken ersättning lampa du behöver. SunL gör ett antal olika skotrar, så se till att du får rätt ersättning lampa bakljus.
2

Park din scooter på en plan yta och stäng av motorn. Låt den svalna i 15 minuter innan du arbetar på bakljuset.
3

Ta av objektivet bakljuset genom att ta bort skruvarna som håller linsen på svansen lätt montering. Använd en kryssmejsel för denna uppgift. Var noga med att placera skruvarna någonstans säker under reparationen eftersom de är små och kan lätt gå förlorade.
4

nå in i aggregatet och ta den gamla glödlampan bakljuset. Vrid den till vänster ett kvarts varv och dra det ur uttaget. Släng den gamla glödlampan.
5

in ersättare lampan i sockeln och vrid den åt höger för att säkra det på plats. Byt objektivet bakljus med skruvarna för att slutföra den här reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120824.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.