Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör en Honda SFX Go Faster

Honda producerades ursprungligen sin SFX moped scooter 1995. Tyvärr tillverkaren begränsat skotern hastighet till 25 till 30 mph, vilket kan vara frustrerande för SFX ägare som vill gå snabbare. Om du är villig att förändra beståndet utrustning på din moped och investera i premium kvalitet vätskor, kan du öka din toppfarten till 60 mph och öka ditt totala prestandan avsevärt, säger Scott Stoll, en certifierad motorcykel och moped tekniker i Tampa, FL. Han förklarar hur man gör det: Saker du behöver
Premium bränsle av
Aftermarket ljuddämparen och avgasröret
Sockets och skiftnyckel
Transmissionsolja
Oljetråg equipment shop trasor
Byte tändstift
tändstiftsnyckel
Kompressorstation
Syntetisk premium grade olja
Förgasare renare
Honda SFX bruksanvisning
Drivrem
bränslestråle

Visa fler instruktioner
1

Fyll din bensintank med premium klass bränsle för att förbättra motorns prestanda.
2

Ta bort plasten motorkåpan sitter under sitsen. Unbolt ursprungliga ljuddämparen och avgasröret från motorn och fästen på ramen. Installera eftermarknaden ljuddämparen och avgasröret i deras ställe.
3

Inspektera din transmissionsolja. Om det blir lågt, tillsätt mer vätska. Om det visar sig gritty, byta ut det mot nytt transmissionsolja.
4

Rengör luftintaget som är ansluten till luft rutan med en trasa. Med tändstiftsnyckel, byt tändstift som är kopplad till motorblocket. Byt oljan.
5

Pumpa dina däck med tillverkarens rekommendationer vid en tryckluft station. Inspektera drivremmen mellan sändning och bakhjulet för slitage. Om den är skadad eller sliten, byt ut den.
6

Rengör din förgasare med en trasa och förgasare renare. Installera en ny bränslestråle i förgasaren för att öka din hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120815.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.