Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man reparerar en Mobility Stol

En skadad rörlighet stol kan utgöra en säkerhetsrisk för sin operatör. Innan du försöker reparera en skadad förflyttningshjälpmedel, kolla din garanti för befintliga täckningen. Om din garanti inte längre täcker stolen, och du inte kan betala hela kostnaden för reparation, kan du vara berättigad till täckning under Medicare Part B. ägare kan försöka felsöka och lösa mindre problem, men de bör kontakta en kvalificerad tekniker för att reparation styrspakar, hjul, sköldar, vakter eller andra säkerhetsfunktioner. Saker du behöver
Multimeter
Bomullspinne
Visa fler instruktioner
1

Felsöka problem med batteriet. Säkerställa en korrekt kabelanslutning till batteriet. Batteriet måste anslutas enligt följande: röd till plus (+) och svart till negativ (-)
2

Kontrollera om en säkring gått.. Öppna huvudfönstret kontrollpanelen, skruva av locket och undersöka säkringarna. Använd en multimeter för att testa varje säkring. Anslut vardera änden av säkringen till en multimeter sond bly, el ska flöda genom säkringen. Om multimetern inte upptäcka en elektrisk ström, byt trasig säkring.
3

Håll joystick controller fritt från damm och skräp. Använd en bomullspinne för att ta bort hinder från basen på joysticken. En blockerad joystick kan störa navigation.
4

återställa strömmen till ett obrukbart rörlighet stol. Vänd stolen och slå på den igen för att ta bort den från viloläget. Tryck på "Reset"-knappen, som sitter på batteriet, för att lösa ett utlöst brytare.
5

Kontakta en auktoriserad återförsäljare för att få hjälp med reparation av böjda hjulenheter, brutna kontakter, fransiga selar och motorbuller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120792.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.