Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur uppgradera min Scooter

Efter ridning din skoter runt stan ett tag, kanske du inser att din lilla scooter motor behöver en uppgradering. Kanske det inte kan hänga med i 45 mph trafik, eller du kämpar för att accelerera i samma takt som de andra bilarna. Hursomhelst, kanske du vill öka din scooter motor storlek. Lyckligtvis är de flesta skotrar görs med modifieringar i åtanke och du kan utföra dessa uppgraderingar med vissa hushåll verktyg och ungefär en timme av din tid. Saker du behöver
Drill
Big Bore kit
Aftermarket
ljuddämparen
Visa fler instruktioner
ett hål

borra i luften lock, som ligger direkt ovanför motorns förgasare. Den styr den mängd luft som tillförs motorn. Efter borrning 3 hål i detta skydd, kommer motorn få mer luft, och du kommer att få om ett 3 mph ökning toppfart.
2

Köp en 70cc moped "Big Bore" online förgasare kit eller på en järnaffär. De ersätter beståndet förgasaren med en större för mer bränsle till motorn. Du kommer att behöva tråka er kolvcylindem ut, dock, så håll detta i åtanke om du inte gillar leka med din scooter för mycket.
3

Installera en högpresterande ljuddämparen systemet. Köpa en eftermarknad ljuddämparen kommer att öka trycket uppbyggd som vänder kolven i motorn, vilket resulterar i en snabbare skoter. Även om dessa kan kosta upp till $ 400, kommer du att få enorma ökningar i både acceleration och toppfart.
4

Ge din scooter en allmän tune-up. Om någon av delarna på din scooter är smutsig eller skadad, kan det påverka allvarligt prestanda. Kontrollera lufttrycket i dina däck, byta olja och köpa ett nytt tändstift. Bara trimma upp din moped kan öka prestandan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120742.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.