Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man testar en Scooter

Skotrar har skickligt fyllde en nisch mellan ekonomisk kompakt bil och sport motorcykel. Scooter ägare belönas med enorm gas körsträcka och samtidigt behålla relativt säkra hastigheter och väg synlighet. Resultatet är en explosion i antalet skotrar på vägarna idag. Trots deras förekomst, kan hitta rätt skoter fortfarande vara en utmaning. Men med det antal tidningar som testar dessa fordon på uppgång, hitta riktlinjer för hur att utvärdera skotrar är bara ett par klick bort. Instruktioner
1

Logga in Motorcycles.com. Webbplatsen är en inte bara en resurs för motorcyklister, men för skoter entusiaster också. Det finns en uppsjö av aktuell, relevant information om de flesta, om inte alla, skoter märken och modeller.
2

Hitta "Scooter" länken. På vänster sida av skärmen är en kolumn med ordet "Tillverkare" i en marinblå rektangulär låda. Rulla skärmen nedåt tills en annan marinblå rektangulär låda kan ses, det ena med ordet "Kategorier" i det. I denna rubrik, bläddra ner tills du kommer till "Scooter" fliken, och klicka på den.
3

Leta skotern du vill forskning. Länken kommer att ladda en sida ägnas åt skotrar, vilket inkluderar olika länkar till allmän information, utmärkelser, presenterade fordon och recensioner. Rulla till botten av sidan där "Hitta en ny skoter" avsnittet ligger. Välj tillverkare, år och modell av skoter du vill forskning och klicka på "Sök Spec" fliken.
4

Research skotern. Den "Bike Specifikationer" sidan finns detaljerad, scooter-specifik information som kommer att vara mycket värdefullt för att utvärdera en viss scooter modell. Skotern specifikationer, bilder, videor och recensioner är alla tillgängliga, förutom en funktion som gör att du kan bygga din egen. Inkluderat är modell-specifika länkar till återförsäljare, recensioner och radannonser.
5

Leta efter en återförsäljare. När du är nöjd med den modell du har forskat, är nästa steg att ta reda på var du kan se en på nära håll. Från "Länkar"-menyn till höger på sidan, välj "Återförsäljare" länken.
6

Schemalägg en provtur. Ingång ditt län eller postnummer (ange postnummer kommer att ge snabbare resultat) när du uppmanas och klicka på "Sök återförsäljare". Med hjälp av informationen, kontakta din närmaste återförsäljare och boka en provtur.
7

Jämför resultat. Efter provtur, jämför vad du har läst om skotern vad du faktiskt upplevt. Eftersom du förmodligen bara red scooter kort, ägna stor uppmärksamhet åt tillförlitlighet recensioner. Lycka till, och köra säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120743.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.