Hur att tysta ATV Avgassystem

All-terrain vehicles har bensinmotorer med ett avgassystem som liknar motorcyklar, bilar och lastbilar. Ljudet av bensin från motorn trycks genom avgasreningsystem och ut genom ljuddämparen. När man rider i ett befolkat område, minska bullret för att hålla grannarna från att klaga. Om du deltar i off-road racing, hålla din ATV tyst utan att förlora motoreffekt. Installera en Afterburner Tyst Exhaust Slip-On är ett sätt att öka prestanda och samtidigt minska buller. Saker du behöver
Pipe våren avdragare
10, skiftnycklar 12mm box
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort ljuddämparen fästbultar och ljuddämpare klämma från din ATV. När motorn är kall, ta bort alla komponenter fabrik avgaser.
2

Inspektera avgasporten och rengör om det behövs. Också ersätta Avgaspackning om det behövs.
3

in ljuddämparen i midpipe och installera två 63 millimeters DMC fjädrar som ingår i DMC Slip-On ljuddämpare.

4

säkra löst ljuddämparen till hjälpramen med de medföljande skruvarna. Kontrollera att hela avgassystemet är fri från stress eller bindande och därefter fast ljuddämparen genom att dra åt bultarna med nyckel.
5

Säkra ljuddämparen och midpipe bultar i hjälpramen. Montera värmeskölden med hårdvaran medföljer monteringssats. Kontrollera att röret inte kommer i kontakt med alla kablar, slangar eller ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118788.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.