Hur man tar bort oxidering på min motor Hem

Husbilar lagras utomhus för det mesta, vilket utsätter dem för de faktorer, inklusive solljus. Ljuset från solen orsakar oxidation inträffa den skyddande gelcoat som täcker motorn husets målade ytor. När ytan oxiderar, kan gelcoaten bli matt och bleka. Den matta finishen håller på smuts och gör det svårt att rengöra din husbil. För att åtgärda problemet måste du fixa oxidation. Saker du behöver
RV Sponge Cleaner Review eller rengöringsborste på en stolpe
Rubbing eller oxidation remover
Electric buffert
Gel coat konservator
mjuk trasa
Wax

Visa fler instruktioner
1

Rengör husbilen väl med en RV renare. Använd en svamp eller rengöringsborste på en pinne. Ta bort så mycket smuts som möjligt med rengöringsmedel, för att förhindra den från att bli instängda under ytan av den nya gelcoaten.
2

Applicera en gnugga förening eller oxidation remover till RV, med en elektrisk buffert. Rub långsamt i en cirkel från den ena änden av motorn hem till en annan. Undvik att spendera för mycket tid på en plats, eller du kommer att ta bort för mycket av gelcoat och permanent skada ytan.
3

Gnid ytan av husbilen med gelcoat konservator på en mjuk trasa. Applicera ett tunt lager - fylla i några tråkiga fläckar som orsakas av oxidation. Låt gelcoat konservator torka helt. Applicera två till tre lager, för bästa resultat.
4

Applicera ett lager vax med en mjuk trasa eller elektrisk buffert, för att täta i gelcoat och skydda den. Låt första lagret torka och applicera sedan ett andra och tredje skikt - låta var och en att torka mellan Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118778.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.