Hur man knyter Räcken

Många olika bilar är utrustade med takrelingar för ägarna att använda för att transportera olika poster. Dessa räcken används för att transportera fritids föremål såsom cyklar och surfbrädor, eller användas vid flytt till ett nytt hem. Dessa poster måste säkras genom att binda dem med rep så att de inte flyttas eller falla under rörelse. Saker du behöver
Kraftig
rep
Visa fler instruktioner
1

Placera objektet på räcken av bilen. Vissa objekt kan behöva justeras innan de kan knytas till taket räcken. Till exempel kommer du vill ta bort det främre däcket på din cykel så att den passar på taket på din bil. Var säker på att objektet balanseras över taket räcken och är inte viktas till endera sidan.
2

Snöra rep över toppen av objektet och vira den runt räcken. Loop repet runt räcket och ta det tillbaka över toppen av artikeln på taket. Korsa under räcket på andra sidan och gå tillbaka över översta objektet igen.
3

binda repet till räcket i en ordentlig knut. Om du använder mer än ett rep, knyta ihop dem på flera ställen över räcket för att säkerställa att objektet är ordentligt bunden.
4

Prova och skaka posten på bilen och tillbaka till se till att det inte rör sig. Om det är löst, knyta upp repen och dra dem hårdare runt räcket innan retying knut.
5

Börja flytta bilen sakta medan du lyssnar för att höra efter varje förflyttning från posten knuten till räcken. Kör med dina varningsblinkers på och underhålla hastighetsgräns medan i transit för ytterligare säkerhetsåtgärder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118756.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.