Alabama Nyttofordonstrailer Licenskrav

Alabama kräver att nyttan trailers registreras genom Institutionen för motorfordon (DMV) och att ett verktyg släpvagn ha en egen registreringsskylt. Det finns några undantag från denna utility-trailer registrering, så ägaren av nyttofordonstrailern måste kolla med DMV för att säkerställa att alla krav är uppfyllda innan de ansöker om registrering. Registrering Tidsgräns

En person som köper en ny nyttofordonstrailer, flyttar till Alabama för permanent uppehållstillstånd eller överför ägandet av nyttofordonstrailern har en tidsgräns från inköpsdatum eller uppehållstillstånd för att registrera verktyget släpvagnen. En ägare har 20 dagar på sig att registrera trailern från inköpsdatum, eller för att överföra ägandet av trailern, han har 30 dagar på sig att registrera trailern om han flyttar till Alabama som en permanent bosatt
. försäkringskrav

Nyttofordonstrailer ägare måste ha den minsta försäkring krävs av Alabama för att registrera trailern, men behöver inte visa bevis på denna försäkring vid registrering släpvagnen. Ägaren säger att fordonet har rätt försäkring när han undertecknar anmälningsblanketten på DMV.
Titel Utility Trailer

Titeln måste lämnas in till DMV med alla rätt underskrifter så att staten kan spela titeln nyttofordonstrailern i statens fordon databasen när äganderätten överförs. En ny Alabama titel skickas till nyttofordonstrailern ägaren när titeln har lämnats in till DMV. En person som köper nyttofordonstrailern från en återförsäljare har fördelen av återförsäljaravtalet arkivering titeln och registrering, en person som köper en släpvagn till en privatperson måste göra lite mer arbete, dock. En attesterad köpebrev och bildar MVT-5-6, som anger skälen för ansökan om en ny titel och registrering, skall lämnas vid registrering trailern, tillsammans med personnummer, exempelvis ett körkort.


Registreringsavgifter

Nyttofordonstrailer ägare måste betala relevant registrering och textning avgifter till DMV vid registrering släpvagnen. Avgifterna börjar på $ 23 från 2010, men ytterligare avgifter kan tillkomma, såsom överlåtelse-av-titel avgifter, förseningsavgifter, proportionellt avgifter eller tagg-övergångssummor. Alla eventuella avgifter ska betalas vid registreringen att ha nyttofordonstrailern registrerats i Alabama.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113051.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.