Massachusetts Auto Inspektion Rules

Innan du börjar använda din bil på Massachusetts vägar du måste se till att fordonet har godkänts vid besiktning. Den årliga inspektionen är att hjälpa till att hålla Massachusetts vägar säkra och för att minska utsläppen. Auktoriserade besiktningsstationer (dvs., bilverkstäder) listas på statlig kansli för motorfordon webbplats. Att bli medveten om vad som krävs för ett fordon att passera statlig kontroll kan bidra till att undvika böter och straff. Vehicle Check

Från 1 oktober 2008, Massachusetts erforderliga fordon tillverkade efter 1997 för att klara ett utsläpp och fordonets check. Genomsnittlig kostnad för fordonet kontrollen är $ 29. Fordonets utsläpp produktionen kommer att testas under inspektionen. Övriga delar såsom bromsar, säkerhetsbälten, avgasrör, och strålkastare kommer också att kontrolleras. Under undersökning av fordonet, är inspektörerna rätt att avlägsna din bil hjul för att kontrollera bromsarna. Inspektören krävs för att få ditt godkännande för att ta bort hjulen. Men om du inte ger inspektören godkännande, kan du misslyckas inspektionen.
Registreringsskyltar

Massachusetts Department of Transportation kräver att du har två registreringsskyltar på din bil. Kontakta kansliet av motorfordon på 800-858-3926 för att begära ytterligare registreringsskyltar om du bara har en. De enda förare tillstånd att driva ett fordon i delstaten med endast en registreringsskylt är auto återförsäljare, jordbrukare, reparation butiksägare och entreprenörer auto. Dessutom måste den inspektör som granskar ditt fordon kunna läsa siffror och bokstäver på dina registreringsskyltar från minst 60 meter bort.
Airbags

Auto krockkuddar måste fungera korrekt för att ditt fordon att passera statlig inspektion. Din bil kommer också misslyckas om du har tagit bort en krockkudde. Om du misslyckas med den statliga inspektionen, besöka en bilverkstad och har misslyckats objektet repareras eller bytas ut. När objektet är fast, återgå till en auktoriserad tillstånd automatisk inspektion center och få din auto omprövning.
Broms Varningslampor

Du inte kommer att misslyckas inspektionen om bilens låsningsfria bromsar varningsljus är på, eftersom denna indikator är för en specifik funktion i bromssystemet som inte är en del av inspektionen. Inspektören kommer dock inte din bil om den främsta bromsen lyser, vilket indikerar att bilens hydrauliska bromssystem har upphört att fungera korrekt.
Vehicle Identification Number

Det identifikationsnummer på ditt fordon måste överensstämma med fordonets identifieringsnummer (VIN) som spelats in på din anmälningsblankett. Ring kansliet av motorfordon på 800-858-3926 för att få VIN korrekt inspelat på din registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113052.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.