Saturn Bil Fakta

Saturn LLC är ett dotterbolag till General Motors Corp som förväntas gå i konkurs under 2010. Dess motto är "Ett annorlunda bilföretag." Saturnus är populärt i både Kanada och USA. Historia

Saturn inrättades officiellt 1985 som ett dotterbolag till General Motors Corp, med den första bilen släpptes 1990. År 2008 deklarerade GM konkurs och föreslog att sälja Saturn till Penske Automotive. Dock föll affären igenom, främst fördöma Saturnus till döds.
Company

Saturnus drivs utanför GM infrastruktur, med cirka 350 återförsäljare i USA. Bilarna tillverkades i USA med fabriker i Tennessee och, senare, var Delaware.
Typer

första Saturn bilarna S-serien, följt av L-serien. Under sin livstid producerade Saturnus sedaner, kupéer, herrgårdsvagnar, minibussar och stadsjeepar crossover. Addera Brands

Några av Saturnus märken och modeller inkluderar L-serien, en sedan med en kombi variant, S-serie Sedan och Coupe, och reläet, en minibuss. Saturn differentierade sig med sin strategi för försäljning av begagnade bilar, garanterar att begagnade bilar var bra.
Fun Fact

Saturnus miljonte bilen fick smeknamnet "Jasper." Det var en SC2 sport Coupe i S-serien, rullar av produktionslinjen 1995.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112421.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.